Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 28 de mayo de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El desmuntatge i demolició dels elements que formen la coberta del pavelló esportiu Fontana Mogort avancen a bon ritme

Després es faran les obres d'acabats interiors com la renovació de paviments, senyalització de les pistes esportives, pintures, il·luminació, falsos sostres i instal·lació d'equipament esportiu


 

._000686

 

._000575
 
S’han iniciat les obres del sostre del pavelló Fontana Mogort. Després de les dificultats que ha tingut la licitació d’esta obra, ara avança a bon ritme.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha visitat l’obra junt amb l’arquitecte municipal i els responsables de l’empresa per veure de primera mà com van transcorrent els treballs d’esta instal·lació esportiva.
L'obra projectada consisteix principalment en el desmuntatge i demolició dels elements que formen la coberta del pavelló esportiu. Una coberta típica de naus industrials amb secció en forma de dent de serra amb peto perimetral.
S’ha procedit al desmuntatge de les instal·lacions de plaques solars entre altres, així com la demolició de la impermeabilització i alçament de les cintres.
Acabada la fase de retirada del sostre i ferralla, s’executaran les sabates de reforç de la nova estructura metàl·lica de la coberta, per a posteriorment consolidar la nova estructura metàl·lica. Després d'aplicar la pintura de protecció contra el foc, es disposarà de la nova cobertura a base de panells així com les seues rematades.
Finalitzada la coberta es procedirà al revestiment existent de la façana en l'exterior i a obres d'acabats interiors com la renovació de paviments, senyalització de les pistes esportives, pintures, il·luminació, falsos sostres i instal·lació d'equipament esportiu.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha manifestat que “Segons les reunions que es van mantenint amb l’empresa encarregada de l’obra ens asseguren que els terminis d’execució es compliran i més prompte que tard Alzira tornarà a disposar d’esta instal·lació esportiva”.
L’edil també ha volgut destacar “la paciència dels esportistes i usuaris d’este pavelló que s’han vist obligats a reestructurar els seus entrenaments i la seua activitat física, especialment els de pista coberta. Són molts els clubs que necessiten d’una manera imperiosa esta instal·lació i per això volem demanar disculpes a tots estos esportistes pels contratemps que han provocat la demora de l’adequació del Fontana Mogort”.
Ajuntament d'Alzira
 
 

.-000132VD

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal