Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 19 de junio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Lliurament de premis de la segona edició del concurs ‘El comerç d’Alzira parla valencià’

El Serval ha atorgat els premis als sis guanyadors


 
.-000132

 

._000600 
 

La Regidoria de Cultura, a través del Serval, ha dut a terme, per segon any consecutiu, la campanya «El comerç d’Alzira parla valencià», una iniciativa que compta amb el suport de la Diputació de València.

Amb dos eixos d’actuació, es planteja d’una banda fomentar el comerç de proximitat i d’altra premiar l’ús del valencià en el comerç.
Amb eixe objectiu, el Serval ha repartit als forns i pastisseries bosses de tela per al pa que porten impreses els noms de productes elaborats al forn tradicional i que han tingut una gran acceptació entre la seua clientela. 
A l’acte de lliurament, que ha tingut lloc hui a la sala de premsa de l’Ajuntament d’Alzira, hi ha assistit el regidor de Cultura, Alfred Aranda, la tècnica del Serval, Andrea Maravilla i les membres de jurat de l’Àrea de Comerç d’Idea, Carmen Herrero i Teresa Pons.
El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha manifestat el seu agraïment als comerços participants, ja que contribuïxen a normalitzar i donar prestigi a la nostra llengua en les seues gestions i, sobretot, en el tracte amb els clients. «Emprar el valencià en botigues, negocis, despatxos, etc., ens ajuda a mantenir viva la nostra llengua i assegurar-la per a noves generacions», ha declarat el regidor de Cultura. 
A més, ha volgut remarcar que la campanya, enguany, s’ha centrat en el foment del valencià als forns i les pastisseries «perquè són establiments que es troben ubicats als barris, on el valencià està molt present i més viu que mai». 
Pel que fa al concurs d’ús del Valencià en les nostres botigues i comerços, el jurat ha valorat la utilització del valencià en la retolació (exterior i interior) i en el material imprés (documentació administrativa, publicitat, etc.), com també el valencià aplicat a les noves tecnologies, programes de gestió, webs, xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, etc.). 
El primer premi, amb una dotació de 600 € en la modalitat de retolació ha estat per a Papereria Vértex  i en la modalitat de noves tecnologies per a La Màgia d’Imaginar .
El segon premi, de 400 € per cada modalitat ha estat per a  L’Oliveria de Cris en retolació i El Teló de Pupetes en noves tecnologies.
Això no obstant, atesa la qualitat i la implicació de la resta de participants, s’hi ha afegit dos accèssits més de 200 € cadascun, Perruqueria Més que guapes (modalitat 1) i  El Forn de M. Carmen (modalitat 1).
S’ha fet entrega als guanyadors d’un diploma amb el nom del comerç guardonat i el premi que se li atorga en reconeixement  de la seua participació, això com també d’una bossa amb el lema «Jo, en valencià!»
Ajuntament d’Alzira
 
 

.-000006

._000809

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaGeneral
EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal