Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 21 de junio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Caixa Popular destina 10.000 euros a projectes que treballen per la igualtat de gènere

L’acte d’entrega serà hui dimarts al Jardí Botànic, a les 19:00 hores


 


.-000006

Caixa Popular ha llançat la 2a Convocatòria d’Ajudes a la Igualtat. Una convocatòria per a la realització de projectes d’igualtat de gènere que es finançarà amb un fons de 10.000€.

El fons de l’ajuda s’ha constituït gràcies a la recaptació de la Targeta Dona de Caixa Popular, la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere i que destina un 0,7 per cent dels beneficis obtinguts per utilitzar-la a projectes socials que fomenten la igualtat entre les persones.

Hui, a les 19 h, se celebrarà a l’Umbracle del Jardí Botànic de la Universitat de València l’acte d’entrega dels premis als 3 projectes premiats. Estarà conduït per la periodista valenciana Emma Tomàs i amenitzat per l’acústic del grup El Diluvi. Pots inscriure-t’hi en l’enllaç següent: https://bit.ly/Acte-Igualtat

Durant l’esdeveniment, els finalistes explicaran els seus projectes i la destinació de l’ajuda. Entre els més de 50 projectes que s’han presentat, els treballadors i treballadores de Caixa Popular i els usuaris de la Targeta Dona han decidit el resultat final a través de la seua votació en línia.

El projecte amb el nombre més elevat de vots i que ha resultat guanyador és 'Educant en igualtat' de Menuts de Valencia. Aquesta iniciativa, premiada amb 6.000€, se centra en un projecte de coeducació i prevenció de la violència de gènere per al centre d'acolliment 'Casa de las andorinas' per als menors que es troben en situació de guarda o tutela per part de l'administració.

El segon projecte finalista, que obtindrà 3.000€, és 'Dona i salut mental' de Asociación Menstopia, que impulsa tallers vivencials de sensibilització i d'autodefensa enfocats a dones diagnosticades en Salut Mental en els quals es treballen la prevenció, la intervenció i el desenvolupament d'una autonomia efectiva i real.

Per últim, el tercer finalista rebrà 1.000€ i és el projecte 'Adicció i violència contra la dona' de Asociación AVANT Acción Social, que genera una intervenció especialitzada i de qualitat per a dones amb trastorn addictiu que han experimentat violències masclistes, proporcionant un espai propi i segur per a la recuperació integral en l’àmbit psicològic, social i laboral.

Caixa Popular

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal