Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 1 de julio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira demana un estudi amb les diferents alternatives per a solucionar les inundacions de la ciutat

“Es tracta d'elegir la millor proposta des d'una perspectiva multicriteri que no sols tinga en compte la inundabilitat”


.-000331

._000807

Alzira, els seus habitants, i La Federació de Veïns volen la millor solució per salvar l'obstacle que representa el Pont de Xàtiva i és per això que demana al Consistori que encomane un estudi  que contemple diferents alternatives per resoldre el problema. Es tracta d'elegir la millor proposta des d'una perspectiva multicriteri que no sols tinga en compte la inundabilitat, ja que s'han de considerar i analitzar altres variables que deuen quedar ben definides en la petició de l'estudi.

Com que, la present legislatura s’esgota l’any 2023 i cap la possibilitat de que, per la seua magnitud, aleshores, encara no estiguen acabades les obres, i que per preservar-les dels possibles canvis de composició dels responsables de les diferents Administracions implicades, els diputats amb els que ens hem reunit han prescrit que tal d’aconseguir els vots suficients, com per assegurar l’execució, malgrat els canvis postelectorals, cal que, prèviament, s’assolisca el necessari consens  entre els partits polítics presents a la Corporació municipal. 
Com vosté sap, des de la Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira, no podem incloure punts a l’ordre del dia dels plenaris municipals, aquesta potestat està reservada als escollits com a regidors.  
Es per això que li preguem a vosté, com a representant nostre, que considere la conveniència de sol·licitar la inclusió en el  proper ple de la Corporació, per tal de que els enginyers elaboren diferents opcions i els ciutadans pugam participar en la decisió sobre la millor solució per al futur enllaç entre ambdues carreteres que permeta el pas dels cabdals del barranc de La Casella reduint el risc d’inundabilitat que pateix la ciutat. Si poden aprovar-ho abans en Comissió de Govern, ens donen compte.
Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal