Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de julio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘Itineraris de la memòria’ guanya el concurs d’idees del projecte d’espai verd de l’antiga gasolinera de l’Avinguda Luis Suñer

Han participat més de 800 persones en les votacions i s’han repartit 8.000 euros en 3 premis


 .-000143

._000619

Sota el lema “El nou Jardí Memorial Luis Sunyer Sanchis, el tries tu”, el passat 2 de maig l’Ajuntament va encetar un procés de participació ciutadana per a triar el projecte que més agradara a la ciutadania. Així, les alzirenyes i alzirenys han pogut escollir mitjançant els seus vots quin serà el disseny de l’espai de l’Avinguda Lluís Suñer que ocupava l’antiga gasolinera. Després de mes i mig d’haver iniciat este procés participatiu, s’ha adjudicat el primer premi a “Itineraris de la memòria” on l’arquitecte Miguel Vila Donato intenta donar protagonisme a tres peces dissenyades i relacionades amb la figura de Luís Suñer i disposades en diagonal, amb la finalitat que la imatge visual siga semblant a una pantalla amb la vegetació de fons. La proposta incorpora bancs, jocs infantils, zones d’ombra baix d’una pèrgola i d’arbrat, i espais de pas entre vegetació. Es planteja la creació de diversos ambients a partir de l’ús de materials   diversos i sostenibles.
Els treballs arquitectònics han estat exposats a la Casa de la Cultura d’Alzira des del passat 2 de maig fins al 16 de juny. Al llarg del període indicat, els visitants han pogut fer la votació de manera molt senzilla amb l’ajuda d’un treballador municipal per a poder asignar el seu vot.
Els set treballs arquitectònics presentats van ser els següents: “Entre naranjos”, “Nº4 factoría”, “Un jardín y una plaza”, “Itineraris de la memòria”, “El legado”, “El raconet de Suñer” i “Un paseo para recordar”. El passat 20 de juny, l’òrgan convocant es reunix per a fer el recompte dels vots emesos i determina el repartiment de premis de la següent manera:
- “Itineraris de la memòria” de l’autor Miguel Vila Donato amb el primer premi, dotat amb 5.000 €.
- “El legado” de David Llorens Martínez en segon lloc premiat amb 2.000 €. 
- “El raconet de Suñer” d’Ana Sanjuán Pau, Andrea Angel Araque i Bernat Sanjuán Pau amb el tercer premi al qual li han sigut atorgats 1.000 €. 
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal