Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de julio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 “Des de la Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira valorem molt positivament la reivindicació que ha presentat el senador de Compromís”

Mulet preguntà per l’ampliació de tot el barranc de La Casella


._000784

._000842
El senador Carles Mulet, ha registrat una pregunta per saber com pensa atendre el Gobierno de España la petició unànime de la Corporació alzirenca sobre l’ampliació del Barranc de La Casella per evitar inundacions al nucli urbà.
El Senador per la Comunitat Valenciana, adscrit al grup d’Esquerra Confederal, s’interessa per saber quines mesures va adoptar el Gobierno de España per ampliar el barranc de La Casella i si els PGE 2023 contemplaran la  la partida finalista de vint-i-sis milions d’euros.
La pregunta utilitza el Certificat de l’acord plenari, que reprodueix la moció presentada per la Federació d’associacions de veïns d’Alzira, en la que el plenari insta al Gobierno de España a: 
- Prioritzar l’ampliació del barranc de La Casella per a que els cabdals recollits a les conques de l’Estret, del Vilella i de La Casella no assolisquen els nivells actuals, permetent les entregues dels col·lectors i del  canal interceptor per evitar les inundacions al casc urbà. 
- Contemplar i assignar a la Confederación Hidrográfica del Júcar la partida finalista de vint-i-sis milions d’euros als PGE 2023 per:
Ampliar tot el barranc de La Casella des de la Tancà de Sant Antoni fins el Xúquer.
Nou enllaç de la CV-50 amb la CV-41, a nivell de la cota 21, per destinar al barranc l’espai de l’actual mota.
Regenerar els terrenys del frustrat centre comercial, que actua com a tanc de tempestes, convertint-los en parc urbà. 
Des de la Federació d’associacions de veïns d’Alzira, 
- valorem molt positivament la reivindicació que el Senador de Compromís, fa de la posició unànime de la Corporació alzirenca, 
- en la mateixa línia de les PNL presentades al Congreso pels Diputats populars encapçalats per Vicent Betoret i pel diputat sobiranista Joan Baldoví. 
-   encoratgem la resta de regidors per tal de que els seus diputats i senadors reivindiquen el Consens alzirenc i aconseguisquen els vots suficients per a que el Congreso demane al Gobierno de España la partida finalista per acabar amb les inundacions a Alzira.
Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 26/07/2022
Los problemas hidráulicos los resuelven los ingenieros, no los políticos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal