" />

Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 30 de julio de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira lamenta que el Consistori no faça pressió sobre els partits que governen la Generalitat Valenciana

Per a que consigne un pressupost de més de 6,5 milions per a començar obres i fer un nou pont de Xàtiva, remodelant l’enllaç de la CV-50 i de la CV-41

 



._000448

 ._000585
Mentres Alzira espera el resultat de les gestions per demanar-li al Gobierno de España que incloga als PGE 2023 la partida finalista de vint-i-sis milions d’euros (26.000.000€), Miguel Polo, president de la Confederación Hidrográfica del Júcar, transllada a l’alcalde d’Alzira la posició del Gobierno de España que, malgrat ser l’estretament del pont de Xàtiva, el que reté els cabdals, i per tant el responsable de les inundacions que provoca, la CHJ, no actuarà sobre ell per mancar de les competències sobre carreteres, que ostenta la Generalitat Valenciana. 
Amb aquest posicionament de la CHJ, la FaavvAlzira, considera que hi ha que ajudar als diputats populars i sobiranista valencians, i a la senadora republicana a aconseguir la partida finalista, per lo que redacta una moció basada en l’aprovada per la corporació alzirenca el passat vint-i-cinc de maig, en la que instaven al Gobierno de España que incloguera als PGE 2023 la partida finalista de vint-i-sis milions d’euros (26.000.000€), però argumentant que sent la Generalitat Valenciana la competent en matèria de carreteres i havent estat informada per la Confederación Hidrográfica del Júcar dels condicionants hidràulics requerits per construir un nou pont de Xàtiva, per evitar les inundacions al casc urbà d’Alzira.  
La FaavvAlzira, remet la moció als grups municipals de la Corporació, argumentant que el mes d’octubre han d’estar presentats els PGE 2023 en Brussel·les i que necessitem que la Generalitat Valenciana, també pressione al Gobierno de España per a que incloga als PGE 2023 la partida finalista aprovada per la Corporació al ple del 25 de maig i, de no ser així, que assumisca les seues responsabilitats i incloga als PGV 2023 la partida de 6.77.6.000 euros per el nou pont de Xàtiva. 
És pel que pregant que per via d’urgència presenten al Ple de la Corporació, en sessió de vint i-set de juliol 2022.  
Per a que la Corporació municipal, si ho considera escaient, acorde: 
- Instar a la Generalitat Valenciana para que consigne als pressupostos del 2023 la partida de sis milions set-cents-setanta-sis mil euros (6.776.000 €) estimats a l’Estudio para la reduccion del riesgo de inundabilidad en la Ribera del Júcar per fer un nou pont de Xàtiva, remodelant l’enllaç de la CV-50-CV-41. 
- Comunicar aquest acord a la Consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i a la Presidència de la Generalitat. 
Dimecres la FaavvAlzira rep telefonada de Diego Gómez, dient-li que no acceptaran la urgència i que ja convocaran un ple extraordinari a primers de setembre per debatre-la i, si cal, aprovar-la. 
La FaavvAlzira, lamenta que els edils no hagen accedit a efectuar pressió sobre els partits que governen la Generalitat Valenciana i espera que a primers de setembre es prenga l’acord. La frase que millor defineix l’actitud de la Corporació, fou pronunciada per Pep Carreres, a l’explicació del vot favorable de Compromís, durant el ple en el que aprovaven demanar partida finalista de 26 milions. “Mentres escrivim la carta a los reyes magos i els reyes magos venen, que tenen que vindre de Bruselas , o no”.  
A més d’escriure la carta als reis, hi ha que ficar-li un segell i tirar-la al correu. Que seria com dir-los. Al tall, treballen i defensen allò que han aprovat. 
FaavvAlzira
 
 
 
._000647

._000722

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal