Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 3 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 Lope de Belsa, aigua mineral i productes d’alimentació a domicili. Servici gratuït i en menys de 24 hores

Subministrem tant a particulars com a empreses. És, sens dubte, la millor manera d’optimitzar el nostre temps



._000832

Sabem que la tasca diària no sempre ens deixa el temps que requerim per a altres coses com, per exemple, comprar tot allò que necessitem, per això hi ha una manera còmoda y senzilla per a disposar al teu llar de tot allò imprescindible només fent un click en Lope de Belsa

 

En menys de 24 hores t’acostem la teua compra: aigua mineral de qualitat, cervesa, vi, cafè en càpsules i en gra, oli, snacks, menjar 100% vegetal i qualsevol producte que ens proposes i no vulgues carregar. Tant per a empreses com per a particulars.

 

És, sens dubte, la millor manera d’optimitzar el nostre temps. En Lope de Belsa ens adaptem als teus horaris oferint la possibilitat de respondre en menys de dos hores per a emergències i, com no, acostar-te el que necessites el mateix dia a l’hora que et vinga bé.

 

Si vols evitar-te la molèstia d’anar carregant garrafes d’aigua, nosaltres t’ho podem solucionar perquè t’oferim la possibilitat de comptar a casa amb un dispensador per a garrafes de 20 litres, cosa que beneficia per partida doble, a tu i al medi ambient. A tu pel increïble preu del servici i al medi ambient per la quantitat d’envasos de plàstic d’un sols ús que estalviem. 

 

Subministrem tant a particulars com a empreses, oferint-te la possibilitat de donar als teus clients la millor imatge al posar al seua abast productes que no has de preocupar-te en buscar, ja que tels subministrem nosaltres. Oferir aigua, cafè, snacks o dolç són només algunes de les múltiples propostes que et podem oferir.

 

Pel preu no t’has ni de preocupar, treballem de manera transparent, clara i sense lletra menuda. Pren bona nota, si la teua compra és superior a 30 euros, t’ho portem gratis a domicili en menys de 24 h.

 

Per a realitzar la teua compra fes-ho ací o crida’ns al telèfon 617.841.032. També et convidem a que visites el nostre catàleg.

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal