Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.841 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Promoció de l’economia sostenible i la responsabilitat social de les empreses valencianes a Alzira

Aquest cicle formatiu s'ha desenvolupat en el marc del pròxim conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies


 

 .-000403

 

A la Casa de la Cultura d'Alzira ha tingut lloc la quarta jornada del cicle formatiu per a la promoció de l'economia sostenible i la responsabilitat social en l'empresa valenciana des dels municipis de la Comunitat Valenciana. La jornada porta el títol de “Bones Pràctiques en la Implantació de la Sostenibilitat i Responsabilitat Social en la PIME Valenciana, el paper de les finances”.

Aquest cicle formatiu s'ha desenvolupat en el marc del pròxim conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.
La sessió inaugural ha sigut moderada per Carmen Herrero, directora d'IDEA Alzira i en ella han participat José Vicente Soler Gironés, director general d'Economia Sostenible, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball; Vicent Gil Olmedo secretari general de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i Diego Gómez i García, alcalde president de l’Ajuntament d'Alzira.
Aquesta jornada és l'última etapa del cicle formatiu que des de la legislació ha de ser aplicada en el context del diàleg social passant per l'elaboració d'una memòria de sostenibilitat que contribueix i possibilita mesurar, supervisar i gestionar el rendiment de les empreses i l'important paper dels agents socials en la sostenibilitat de les pimes.
A més, s'exposa un segon bloc temàtic sobre el paper del sistema financer. La legislació analitzada al llarg del curs indica que el sector financer també incorporarà les exigències en matèria d'informació no financera, especialment, amb la seua relació amb el teixit empresarial. També es van abordar les qüestions relatives a la implantació de la sostenibilitat en les pimes i el paper del sistema financer en aquesta aplicació.
E6D

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal