Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de septiembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira se suma a la celebració de la Setmana Europea de l’Esport

El Dia del Cor, el 29 de setembre, activitats gratuïtes en la piscina coberta



._000743
L’Ajuntament d’Alzira se suma a la festa de l’esport amb les activitats planificades amb motiu de la setmana  europea de l’esport, que baix el lema #BeActive, se celebra simultàniament en 41 països europeus.
La Comissió Europea planteja esta iniciativa que té com a objectiu fomentar un estil de vida més actiu amb hàbits d’alimentació saludables que són la base d’una salut integral. “Cal fer partícips d’estes bones pràctiques a tots els sectors de la població, famílies, centres educatius, clubs esportius o centres de treball ja que és important conèixer estes pautes que ens ajuden a construir un món amb estils de vida més segurs per a la nostra salut” ha explicat el regidor d’esports Fernando Pascual.
Amb eixa pauta es planteja la xarrada que obrirà les activitats “Cómo retomar la actividad física tras un accidente cardiovascular”, que tindrà lloc el dilluns 26 de setembre a la Casa de la Cultura a les 19 hores, a càrrec de Vithas Centro Médico. Els doctors Víctor Girbés, Coordinador de Cardiologia del Centro Médico Vithas Alzira, Josep Esteve, metge internista del Hospital Vithas Aguas Vivas i del Centre Metge Vithas Alzira i  Rafael Moreno, internista del Centre Metge Vithas Alzira, seran els  encarregats de portar a terme esta xarrada, especialment dirigida a les persones que han patit un accident cardiovascular, per tal d’ensenyar-los a adaptar els seus hàbits de vida i rutines per tal de millorar la seua salut cardiovascular.
L’assistència és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a [email protected] o per telèfon al 620 192 904.
La directora gerent del centre mèdic de Vithas a Alzira, Yolanda Herrero, ha destacat que aquesta xarrada és la primera de les actuacions que es realitzaran en col·laboració amb la regidoria d'esports i que pretenen promoure hàbits de vida saludable. En aquesta ocasió, dirigida especialment en aquelles persones que han patit un accident cardiovascular.
D’altra banda el dijous dia 29 celebrem el Dia Mundial del Cor, jornada que estarà dedicada a la prevenció de les malalties cardiovasculars. Per a detectar qualsevol anomalia, portarem a terme accions senzilles però essencials com la pressa de tensió. Des de les 10 del matí fins a les 13 hores, un equip de professionals del Centre Vithas Alzira, portarà a terme una acció de presa de tensió arterial a totes les persones que s’acosten al estand. L’objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre les malalties, la seua prevenció, control i tractament.


Continuarem la jornada amb la participació dels clubs locals 
Jornada de portes obertes a la Piscina Municipal Coberta d’Alzira al llarg de tota la jornada, de 7:00 a 22:00 hores. Ús gratuït fins a completar aforament de la piscina el balneari i el gimnàs, com a mesura de foment d’hàbits saludables.
Classe de gimnàstica de manteniment per a persones majors en la Piscina d’estiu, de 9:30 a 10:30 hores. Cal inscripció en la Piscina Coberta, fins a completar 30 places disponibles.
Activitat aquàtica per a persones majors en la Piscina Coberta, de 10:30 a 11:30 hores. Cal inscripció en la Piscina Coberta, fins a completar 15 places disponibles.
Máster Class d’Autodefensa en la sala multiusos de la Piscina Coberta, de 11:00 a 12:00 hores. Cal inscripció en la Piscina Coberta, fins a completar 20 places disponibles.
Torneig de Pàdel Infantil en el Pàdel Venècia de 17:30 a 19:30 hores
“Des de l’Ajuntament  volem agrair als nostres col·laboradors, tant els clubs com les escoles o Vithas Centro médico per la seua participació en estes jornades i per la seua contribució a la salut del alzirenys i les alzirenyes” ha afegit el regidor.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 

.-000466
.-000132

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal