Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de octubre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira posarà a la venda, molt prompte, 1.750 bons de 100 euros per al comerç local en la campanya de Nadal

La directora general de Comerç, Artesania i Consum Rosana Seguí ha visitat les instal·lacions d'IDEA Alzira amb motiu del 25 d'octubre, 'Dia del Comerç Local' en la Comunitat Valenciana


 ._000585

.-000403

 

El 25 d'octubre és el 'Dia del Comerç Local' en la Comunitat Valenciana. Una efemèride en el calendari amb la qual es vol "reconéixer l'esforç" que ha realitzat el sector durant la pandèmia i que busca "donar visibilitat" a la seua labor com a servei de proximitat, personalitzat i sostenible en el territori valencià, on és un 'sector estratègic' que suposa el 12 % del PIB i compta amb més de 60.000 botigues i 120.000 treballadors.

La iniciativa, impulsada des de la Direcció General de Comerç, Artesania i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, en col·laboració amb Confecomerç i Unió Gremial, i a la qual més de més de mig centenar d'Ajuntaments, entre ells el d'Alzira, han expressat el seu suport per a poder commemorar-se ja aquest 25 d'octubre.
La directora general de Comerç, Artesania i Consum Rosana Seguí ha visitat les instal·lacions d'IDEA Alzira i ha volgut "agrair" al comerç local el seu paper durant la pandèmia i "reivindicar la seua importància a les nostres ciutats i pobles". Segons ha explicat, s'ha triat esta data a l'octubre, enmig de la 'tornada al col·le' i el nadal, per a "potenciar un dels mesos amb menys consum" amb una campanya "alegre, dinàmica i festiva".
Per la seua part Diego Gómez, alcalde d'Alzira, ha volgut mostrar a la directora general totes les campanyes i tot l’esforç que està realitzant-se des de sempre en IDEA Alzira per a poder revitalitzar, modernitzar i impulsar el comerç de la ciutat.
E6D
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal