Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 12 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar

Premiats l'any passat en la Gala de l'Esport
Ver imágenes de esta noticia
1

 La VII Gala de l’Esport reconeixerà als esportistes més destacats de cada club alzireny

Enguany es realitzarà en el Palau d’Esports, el divendres 18 de novembre, a les 19:30 hores



._000581
 
La VII Gala de l’Esport, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, se celebra el divendres 18 de novembre. Una data important que reunirà al teixit esportiu de la ciutat, serà a les 19:30 hores en el Palau d’Esports, escenari on el talent dels esportistes es posarà de manifest.
Com en l’edició anterior, el Consell Assessor d’Esports amb la seua comissió permanent, han dut tot el pes organitzatiu, els quals han comptat amb l’ajuda i suport del departament d’Esports, per tal de dur endavant la presa de decisions per a donar estructura a la gala.
Una de les novetats és el canvi d’ubicació d’esta gala, passant del Gran Teatre al Palau d’Esports, per ser un lloc on els esportistes es troben en un ambient més adient per a elles i ells. Enguany també hi haurà una menció honorífica a una persona implicada en el món de l’esport local, a més de continuar lliurant-se els quatre guardons a proposta dels clubs esportius locals: millor esportista de cada club i tècnic o directiu d'este; millor esportista femenina d’Alzira 2022; millor esportista masculí d’Alzira 2022 i el més important, el guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria esportiva.
Este últim guardó, com ja va ocórrer l’edició anterior, serà la proposta de la comissió permanent del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la Ciutat que es lliuren a Alzira cada 30 de desembre. Els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es desvelaran durant el transcurs de la VII Gala de l’Esport.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual, considera “tot un encert dur endavant un esdeveniment d’estes característiques que fa valdre tot l’esforç, sacrifici i entrega dels esportistes alzirenys, ja que Alzira es mou amb l’esport, tal com ho demostren les altes dades d’utilització de les diverses instal·lacions esportives municipals”. L’edil també ha aprofitat per a “Agrair tot el treball i idees aportades pels representants del Consell Assessor d’Esports, que una vegada més han donat forma i estructura a la VII Gala de l’Esport, on els protagonistes seran les i els esportistes locals”.
Ajuntament d’Alzira

 

.-000166

.-000331 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal