Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de noviembre de 2022
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira rep una menció especial en els II Premis ‘El Temps de les Arts’ lliurats a Barcelona

La proposta presentada ha sigut el llibre ‘El recast de l’illa’, una iniciativa de la Regidoria de Turisme d’Alzira que posa en valor els elements patrimonials i turístics de la nostra ciutat




._000890

Alzira rep una menció especial en els guardons dels II Premis El Temps de les Arts, en la categoria de Patrimoni, en un acte celebrat el dilluns a l’Ateneu Barcelonés, a Barcelona i seleccionat entre quasi 400 projectes presentats en les 7 categories a les quals es pot optar.
Anit es va retransmetre, a les 23h, un programa dirigit pel cineasta Lluís Danés inspirat en les arrels del patrimoni cultural i ambientat en la Llotja de Mar de Barcelona, un espai de gran valor simbòlic. S'emetrà per À Punt, Tv3, IB3, Televisió d’Andorra i Televisió de l’Alguer. L’emissió, amb emotives peces, mostraran el patrimoni musical, monumental i paisatgístic i cançons que formen part de l’imaginari col·lectiu a través de la veu d’artistes de tot l’àmbit lingüístic i de diferents generacions.
La proposta presentada per l’Ajuntament d’Alzira és  una iniciativa de la Regidoria de Turisme d’Alzira, plasmada en un llibre que posa en valor els elements patrimonials i turístics de la nostra ciutat,  EL RESCAT DE L’ILLA. UNA GIMCANA PER A RECORDAR EL PATRIMONI D’ALZIRA, de Laia Fontana i amb il•lustracions de La màgia d’imaginar. Un important reconeixement l'any en què Alzira és Capital Cultural Valenciana 2022.
A l’acte d’entrega assistiren la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira, Isabel Aguilar i la cap del departament, Sonia Monteagudo.
Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Alzira
 
 

._000744

._000587

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal