Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de enero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 A finals de mes es procedirà a la plantació d’arbres en les zones urbanes on calga reposar-los

En estos moments s’està procedint a destoconar els escocells on hi han arbres inservibles per tal de substituir-los


 
_000809

La Regidoria de Serveis Urbans junt a l’empresa ACTUA, concessionària del manteniment de les zones verdes de la ciutat, han iniciat una nova fase de destoconar els troncs inservibles dels escocells.
 
L’alliberament dels arbres morts va ha permetre que a finals de gener es puga procedir a la plantación de noves espècies arbòries, tal i com es ve fent a la nostra ciutat cada any per les mateixes dates.
 

 
“El fet de viure en una ciutat agradable, sostenible i on la vegetació forme part de l’entramat urbà és una assignatura que estem duent endavant des que vam accedir a les tasque de govern, fa ja dos legislatures, per això anem a continuar amb la mateixa línia per tal de seguir fent d’Alzira una ciutat on el arbres siguen sent una part fonamental del entorn urbà”, ha declarat Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea.
 
Els arbres ajuden a mitigar l’impacte que realitzem el humans de l’ús del sòl, a més d’ajudar a millorar la qualitat de l’aire, aconseguint que les ciutats siguen llocs més saludables per a viure. La plantació d’arbres en la ciutat pot aplegar a rebaixar la temperatura, que de normal sol ser elevada degut a la presència del quitrà dels vials i també constitueixen un element clau a l’hora d’absorbir gasos contaminants i filtrar partícules fines com la pols, la brutícia o el fum que generen la gran quantitat de vehicles que transiten a diari pel mateixos llocs que els vianants. 
 
Segons el regidor responsable del area, Fernando Pascual,  actualment hem aconseguit que Alzira siga una ciutat molt més verda que fa uns anys, fruit del treball i constància que hem estat exercint des de la Regidoria de Serveis Urbans, tot amb la finalitat de pegar-li la volta a la errònia praxis de donar prioritat a l'asfalt i voreres exemptes de arbratge.
 
Amb la tasca realitzada i la cura i respecte amb els arbres urbans per part del veïnat anem aconseguint revertir  el paisatge urbà tradicional per un altre on el verd forma part de moltes zones d’Alzira, i eixa va a seguir sent la motivació que ens impulse a treballar per tal d’acabar sent una ciutat referent on la modernitat dels carrers puga conviure amb l’harmonia de zones on els arbres siguen elements essencials i característics en la major part de l’entramat urbà.
Ajuntament d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jomateix - 27/01/2023
Ja seria hora, perque es lamentable vore com es van perdent/talant arbres i palmeres de diferents zones publiques sense reposar-los. Fa un efecte d'abandonament...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal