Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de enero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El WhastApp d’Alzira informarà setmanalment dels principals esdeveniments

El canal compta amb vora 1.000 usuaris registrats a través del 644 510 742


._000780

.-000331
L’Ajuntament d’Alzira, obria el passat 27 de desembre un nou canal informatiu de WhatsApp per a informar a la ciutadania. Una plataforma d’atenció ciutadana a través de WhatsApp que permet accedir a informació municipal i tràmits electrònics i des de hui, rebre setmanalment informació d’interés per a la ciutadania la programació. Concretament es faran resums periòdics amb l’activitat que l’ajuntament programa a la ciutat ens els pròxims dies, o en cas d’emergència, les persones registrades rebran avisos i comunicacions importants. 

 

A més com ja es va anunciar, pròximament la plataforma incorporarà noves funcionalitats per a fer consultes o suggeriments,  aclarir dubtes sobre els tràmits o comunicar queixes i incidències als diversos departaments i enviar missatges, fotos i ubicació, funcions molt útils per a facilitar el treball d'identificació als departaments.

 

Començar a utilitzar el canal és tan senzill com agregar el telèfon 644 51 07 42  a l'agenda de contactes del mòbil, obrir una conversa de whatsapp i enviar “Hola”. A partir d’eixe moment, l'assistent virtual atendrà automàticament el missatge, i només serà necessari seguir les seues indicacions.

 

Primer s'haurà de triar l'idioma en el qual l'usuari es vol comunicar (valencià o castellà) prement 1 o 2. Després, també de manera numèrica, es desplegarà el menú principal amb totes les opcions disponibles: 
Telèfons d’interés
Bus Municipal
Farmàcies de guàrdia
Recollida de trastos i Ecoparc
Cita Prèvia
Pagament d’impostos
La Clau, tràmits amb l’ajuntament
Ofertes de treball Idea
Programació Cultural

 

Missatge enviat per l’Ajuntament
Des de hui, els usuaris reben un missatge personalitzat i en el idioma que han indicat en el registre en la que s’envia un resum de la programació d'Alzira per als pròxims dies

 

TEATRE PER A JOVES I ADULTS. L’Horta Teatre presenta «ELS VILLALONGA».
Divendres 27 de gener. Gran Teatre d’Alzira a les 20.30 hores.

 

ESPECTACLE DE TITELLES. Elisa Matallín ens porta «La rateta presumida».
Dissabte 28 de gener a la Biblioteca Municipal d’Alzira a les 11.30 hores.

 

ALJAZZIRA JAZZ CLUB. Miquel Asensio, «BIOTZA».
Dissabte 28 de gener a la Casa de la Cultura d’Alzira a les 19.30 hores.

 

EXPOSICIÓ «RÈPLICA DEL TRON DE TUTANKAMON». Per Salvador Martínez Vega, Voro. Fins al 29 de gener de 2023 al MUMA de 19.30 a 21 hores. 

 

XXIV MITJA MARATÓ CIUTAT D’ALZIRA. Diumenge 29 de gener es disputarà esta cursa d’Alzira organitzada pel club Ricky Sporteam Alzira i Servei Municipal d’esports Alzira. A les 10 hores en Avinguda del Parc. 

 

Conferència del president del partit polític Gambia Democratic Congress (GDC), MAMA KANDEH. El diumenge 29 de gener de 10 a 14 hores en el saló d’actes del Museu Municipal d’Alzira (MUMA) 

 

XV SETMANA DE L'ECONOMIA. La vicepresidenta Carmen Calvo, l'experta en comunicació Andrea Villalonga o el coach Ángel Rielo, confirmats en l'edició 2023, que se celebrarà a la Casa de la Cultura d'Alzira del 13 al 17 de febrer de 2023. En els pròxims dies s'anunciaran noves conferències i tota la programació ací. 
Ajuntament d’Alzira

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal