Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 4 de febrero de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El festival de dansa Circuito Bucles presenta a Alzira un projecte de ‘Mano a Mano Danza’

Esta col·laboració inclou també l’estrena de Soneto 128, este dissabte a la Casa de la Cultura


._000893
._000895
Alzira es seu d’un projecte de residència artística que oferix la possibilitat a un grup de gent local de treballar amb la companyia Mano a Mano Danza. Un programa per a donar suport tant als professionals, creadors i companyies, que tindrà lloc a la Casa de la Cultura el dissabte 4 de febrer.
En primer lloc es portarà a terme un taller de dansa  que té com a objectiu explorar  noves formes de moviment des de la improvisació. El programa, que reflexiona sobre les emocions del moviment, està plantejat per a oferir-se a professionals en l'especialitat de Dansa Espanyola i se centra en traslladar a l'alumnat el procés creatiu de les dos components de la companyia.
El contingut es basa en l’ultima creació de Mano a Mano Danza, Soneto 128, peça que la companyia a treballar a Alzira durant dos setmanes els mesos de juliol i agost. L'Ajuntament d’Alzira va cedir com espai de treball el Gran Teatre i la Casa de Cultura perquè estes professionals de la dansa pogueren treballar el seu nou espectacles en un espai adequat. 
Com s’ha explicat des del departament de Cultura, es tracta d’una aposta més per la dansa, una manera de col·laborar amb aquelles companyies que necessiten un espai per iniciar el seu treball. Esta iniciativa junt a la programació de dansa professional de l’Ajuntament ajuden a acostar la dansa contemporània a la ciutadania.
Ajuntament d’Alzira
 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal