Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Direcció General de l’Aigua de la Generalitat Valenciana adjudicarà en breu la redacció del projecte del nou pont de Xàtiva a Alzira

La Federació d’Associacions de Veïns presenta esta vesprada, a les 19 :00 hores, en la Casa de la Cultura l’estudi d’alternatives per la reducció del risc d’inundabilitat a La Ribera


._000898

 

._000550
La Direcció General de l’Aigua de la Generalitat Valenciana, adjudicarà en breu la redacció del projecte del nou pont de Xàtiva a l’enginyeria TYPSA, ja que aquesta ha elaborat l’Estudi d’alternatives per la reducció del risc d’inundabilitat a La Ribera, està redactant el projecte d’ampliació i canalització del barranc de La Casella, del què pont de Xàtiva serà la continuació i és la que disposa de més informació.
 
A la Casa de la Cultura d’Alzira es presentarà este dijous a partir de les 19h, l'Estudi d’alternatives per la reducció del risc d’inundabilitat a La Ribera, convidà a l’acte a Manolo Aldeguer, DGAGV, que té consignats els 5MM que, el Congrés i el Senat, aprovaren per tal de que La Generalitat Valenciana ampliara el barranc de La Casella, amb la intenció de que informara sobre els resultats de les reunions amb els tècnics de les administracions amb competències sobre l’enllaç de la CV-50 (DGOTM) i l’avinguda de Carcaixent (Alzira) per consensuar la solució per construir un nou pont que possibilite ampliar el barranc de la Casella. 
 
La DGAGV ha derivat les gestions de la FaavvAlzira per poder presentar també la solució concreta al  Pont de Xàtiva, en Julio Marín, Cap del Servei d’Infraestructures Hidràuliques Urbanes,  que ha declinat la invitació, anunciant la imminent adjudicació a TYPSA. La decisió sobre el disseny del nou pont de Xàtiva haurà d’esperar a que la consultora efectue l’estudi solucions previ a la redacció del Projecte. Amb el que la decisió hauran de prendre-la els responsables polítics que la ciutadania trie per a gestionar les administracions municipal i autonòmica el mes vinent.
 
La necessitat de comptar amb les conclusions d’un estudi de solucions a l’actual pont de Xàtiva, ja fou plantejada per la FaavvAlzira, el maig passat, aportant a tres pressupostos d’enginyeries per tal de que l’ajuntament l’encomanara. Inexplicablement, cap dels regidors la dugué al Plenari. 
 
Per això és important que les alzirenques coneguem quina és la posició dels diferents candidats a l’alcaldia per disminuir el risc d’inundabilitat amb el que vivim. Quines actuacions promouran i quins compromisos adopten amb nosaltres a canvi de que els votem en les properes eleccions. Ells hauran de representar-nos i ser els capdavanters en la lluita per acabar amb les inundacions.
 
Des de la FaavvAlzira, considerem que la millor aportació que podem fer per a que les alzirenques trien els millors candidats és fer públic el coneixement i les propostes de Xavier Machí. 
FaavvAlzira
 

._000641
._000004


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal