Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 24 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘Junts i juntes hem de continuar aquest projecte de fer d’Alzira una ciutat més gran i millor’

Entrevista a Alfons Domínguez, candidat a l’Alcaldia d’Alzira per Compromís


._000910

 

El candidat de Compromís Alzira ens va rebre, en la seu del seu partit, per a exposar-nos les condicions per les quals es va involucrar en la primera línia de la política local despres de la renuncia de continuar al capdavant de Compromís de Diego Gómez. 
Alfons Domínguez ha comentat que està portant aquesta campanya electoral amb molta il·lusió i, a més, està rebent innombrables mostres d'afecte per part de tots els col·lectius i associacions amb els quals està mantenint reunions.
En l'entrevista repassem tots els pilars bàsics d'aquesta campanya electoral, comencem per la part econòmica, en la qual el candidat seguirà la línia marcada pel seu antecessor Diego Gómez, i continuarem amb el que és el més important per a Compromís, ja que seguiran amb la seua política d'ajudar a les persones, especialment les més vulnerables,  la cura per el medi ambient i fer una Alzira molt més per a les persones que per als vehicles.
També hi haurà temps per a repassar, durant l'entrevista, tots els assoliments realitzats en matèria cultural i festiva en els últims huit anys a Alzira.
Al llarg de la setmana anirem desgranant parts més importants d'aquesta entrevista, per a poder conéixer més de prop el programa electoral al complet de Compromís Alzira i al seu candidat a l'alcaldia Alfonso Domínguez.
E6D
 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ADMINISTRADOR - 24/05/2023
Información política patrocinada. Por decisión de la redacción, no se admiten comentarios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal