Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 ‘Proposem un centre social que puga atendre a les persones més vulnerables amb la col·laboració de les entitats socials d’Alzira’

Entrevista amb Alfons Domínguez, candidat a l'alcaldia d'Alzira per Compromís


 

._000910

 

 
Alfons Domínguez, candidat a l'alcaldia d'Alzira per Compromís, ens va atendre l'altre dia en la seu del seu partit per a parlar-nos de com està funcionant la campanya electoral de les pròximes eleccions municipals. Alfons va indicar que porta bastant bé estar en primera línia de la política local en aquesta campanya i que de moment se sent còmode i recolzat per tots els col·lectius i associacions amb les quals s'ha pogut reunir en els últims dies.
També ha indicat que en el cas d'arribar a l'alcaldia d'Alzira seria un alcalde continuista amb el llegat que ha deixat Diego Gómez. Segons el candidat, “ les coses s'han fet bé en els últims anys i quan alguna cosa està bé no cal canviar-la, tenim un equip preparat per a continuar treballant d'igual forma i seguirem apostant fortament per gestionar bé l'economia de la localitat, cuidar el medi ambient i sobretot treballar per a les persones”.
Respecte als resultats electorals indica que eixiran a guanyar i que busquen governar amb majoria absoluta, però en el cas de no comptar amb el suficients vots reeditarien el pacte amb el PSPV-PSOE i fins i tot podrien comptar amb suports d'altres forces polítiques com Unides Podem o, fins i tot, Ciutadans.
En aquesta primera part de l'entrevista ens centrem en la gestió econòmica i per al candidat el treball que s'ha realitzat des del govern amb el deute municipal ha sigut destacable. Quant a la despesa en personal de l'Ajuntament, Alfons explica que “per a tindre bons serveis cal comptar amb treballadors públics, des del nou govern treballarem per a continuar sent eficaços i si en algun servei s'ha d'externalitzar el farem perquè els ciutadans no es vegen afectats”.
En l'aspecte referent a la seguretat ciutadana, per a Alfons Domínguez, “alguns partits estan dibuixant un escenari prebèl·lic que res té a veure amb la realitat, prompte ens reunirem amb els veïns del barri de l’Alquerieta per a escoltar tot el que ens puguen proposar i buscarem solucions que ajuden a la convivència d'eixa zona de la ciutat”.
Referent als serveis socials s'han reunit amb diferents entitats i associacions de la localitat per a buscar fórmules que ajuden a la cura de les persones més vulnerables i necessitades. Alfons Domínguez indica que s'ha posat sobre la taula la creació d'un Centre Cívic que estiga coordinat per entitats com ADISPAC i que compte amb els recursos suficients que es destinen des de la Conselleria per a poder atendre a totes eixes persones.
En el vessant referent a l'habitatge en la localitat d'Alzira indica que es treballarà per a crear habitatge social en barris com El Torrejó o Tulell i que els comptats casos d'ocupació il·legal a Alzira no suposen un conflicte real social actualment.
Finalitzem aquesta primera part de l'entrevista referent a l'economia parlant de la desocupació en la localitat. per a Alfons, “el que Compromís promet ho duu a terme, Diego va indicar que baixaria dels 3.000 aturats en aquesta legislatura i així ha sigut”. Continuaran apostant per la gran labor que s'està realitzant des d'IDEA Alzira i treballaran perquè moltes més persones puguen continuar formant-se i aconseguint un lloc de treball molt prompte.
E6D
 
 

._000911
 

 ._000913


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ADMINISTRADOR - 25/05/2023
Información política patrocinada. Por decisión de la redacción, no se admiten comentarios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal