Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 4 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira no es veu beneficiada de la bona tendència en el sector laboral

Set persones augmenten el número d’aturats a la ciutat


._000647
Segons les xifres publicades pel SERVEF, l'atur registrat el mes de maig del 2023 a la Ribera, s'ha situat en 17428 persones, és a dir, 79 menys que el mes d'abril, amb un descens mensual del 0’45%. 
 
Per part seua, les dades anuals indiquen que tenim en aquest mes hi ha 1637 aturats menys que el mateix mes del 2022 el que suposa una disminució de desocupació anual del 8’59%.
 
Quant a la contractació, s'han registrat 7324 contractes al maig de 2023, la qual cosa ha suposat 3445 contractes menys que en el 2022 és a dir un 31’99% de disminució interanual. Per gèneres, 3825 han sigut a dones (52’23%) i 3499 a homes (47’77%). La contractació indefinida mensual és de 3079 contractes (un 30’95% menys que l'any passat) i la contractació temporal és de 4224 contractes el que significa un 42’04% en indefinits i la temporal un 57’67%. Els contractes han sigut tant en els temporals com en els indefinits, un 56’87% a jornada completa i un 43’13% a temps parcial.
 
Per a Raül Roselló, Secretari General Comarcal d'UGT-PV, “és indubtable l'impacte positiu que està tenint la reforma laboral per a les relacions laborals, introduint els incentius necessaris per a acabar amb la fraudulenta temporalitat que implicava la concatenació de contractes de molt curta duració i reduint la inestabilitat laboral que patien milers de persones en els seus llocs de treball. Ara que el contracte indefinit s'ha convertit en la modalitat de referència per a la contractació, és el moment d'ampliar les seues garanties i continuar protegint els drets de les persones treballadores, acabant de rematar aquelles qüestions que van quedar sense resoldre, com la reforma de les causes i el cost de l'acomiadament”.
 
Tenint en compte el context actual, UGT té clar que el benestar de la població treballadora no pot dependre dels vaivens electorals. Per això, el sindicat insta els poders públics que continuen treballant en la millora de la justícia social, perquè és evident que les polítiques dutes a terme fins ara han demostrat ser àmpliament eficaces impulsant la recuperació de l'economia i el progrés social gràcies a la creació d'ocupació digna i de qualitat. 
 
UGT-PV
 
 
 
 

 

._000905

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal