Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 6 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Centre de Dia i Residència La Ribera compleix el seu primer aniversari amb totes les instal·lacions al complet

Durant els pròxims dies el centre ha preparat nombroses activitats per als residents i els seus familiars


._000900 
El Centre de Dia i Residència La Ribera és un dels centres més moderns de la Comunitat Valenciana i compleix tots els requisits del decret de tipologia de la Conselleria de Polítiques Inclusives. Inaugurada fa un any, ja compta amb les set zones de convivència de les quals disposa la residència completes i tots els seus professionals estan funcionant al 100%.
Per a David Salvador, director del Centre de Dia i Residència La Ribera, “és una enorme satisfacció per a tot l'equip humà del centre saber que ja han acollit a prop de 215 persones, les places públiques estan totalment ocupades i les places privades ja compten amb llista d'espera, tindre tota l'ocupació al 100% és tot un èxit en tan sols en un any d'existència del centre”.
Al llarg dels pròxims dies s'han preparat una sèrie d'activitats perquè participen tots els seus residents i els seus familiars. Tots els dies tenen competicions de “*Pasapalabra” o “Bingo Musical” entre les diferents zones de convivència. Durant el cap de setmana gaudeixen de tallers de cuina, dilluns que ve 12 de juny realitzaran una excursió a Cullera i durant la setmana vinent se celebraran les “*Gerontolimpiadas”.
El divendres 16 de juny, com a fi de festa, comptaran amb una orquestra que farà les delícies dels residents i els seus familiars, els quals també estan convidats a la celebració d'aquest primer aniversari del Centre de Dia i Residència La Ribera.
Carla Martínez, psicòloga del Centre de Dia i Residència La Ribera, ha indicat que han dividit totes les activitats “de manera que durant aquesta setmana es potencie més l'entrenament cognitiu i la setmana pròxima  les activitats se centraran en l'aspecte físic dels residents”.
 

 

RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA LA RIBERA. ALZIRA
La Residència La Ribera és un centre acreditat per la Conselleria de Polítiques Inclusives, des del 22 de gener de 2022. La Residència la Ribera és un dels centres més moderns de la Comunitat Valenciana i compleix tots els requisits del futur decret de tipologia de la Conselleria de Polítiques Inclusives.
Compta amb 7 zones de convivències, cada zona de convivència té el seu menjador i la seua sala de reunió, estant 20 residents en cada zona, garantint una atenció centrada en la persona.
Disposa de 105 habitacions, 60 individuals i 45 dobles, totes disposen de bany adaptat, sense cap barrera arquitectònica amb TV i totes són exteriors, generant un clima de calidesa.
Compta amb perruqueria, gimnàs, i prop de 3000 metres de jardins i zones exteriors. La residència compta amb una àmplia xarxa de professionals que garanteixen una atenció centrada en les persones, destacant els professionals d'atenció directa:
- 3 doctors, comptant amb la col·laboració del Dr. Juan Antonio Avellana, cap de serveis de Geriatria de l'Hospital de la Ribera
- Infermeria les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any
- Psicòloga
- 2 fisioterapeutes
- Treballadora Social(s'encarrega de tota la tramitació de la llei de la dependència)
- Terapeuta Ocupacional
- Educadora Social
- TASSOC (Tècnic en Activitats Socioculturals)
- 44 auxiliars de geriatria
Altres dels avantatges que ofereix la residència és la seua ubicació, està a 200 metres de l'Hospital de la Ribera i al costat de la Clínica Affidea Tecma a Alzira.
E6D
 
 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal