Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 15 de julio de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Hui es celebra el Sopar Popular i Festa de Xúquer Viu a Antella

El premi “Aigua Clara” en l'edició de 2011 serà per als cantants i músics de La Ribera


 

Hui es celebra per sisè any consecutiu el Sopar Popular i Festa de Xúquer Viu a la localitat d’Antella.

Tindrà lloc a la fresca, a la Plaça Major d'Antella, a partir de les 22:00 hores. Al llarg de la nit s'atorgaran els premis "Aigua Clara" i per votació popular el "Tarquim Pudent". També intervindrà l'alcalde d'Antella, Gustavo Montagudo i el president de Xúquer Viu, Roger Pons, que farà un repàs als principals temes relacionats amb el Xúquer. Tancarà la nit l'actuació de l'excepcional cantant valenciana Eva Dènia Trad Quartet, que oferirà un concert de música tradicional valenciana.

 La celebració a Antella del Sopar de Xúquer Viu té un significat especial de reafirmació en la defensa i recuperació del Xúquer i de manifestar clarament que no es permetrà cap transvasament des d'Antella cap al Vinalopó, la Marina Baixa i l'Alacantí, com planegen fer els enemics del Xúquer per especular i fer negoci amb el nostre aigua.

El premi "Aigua Clara" de 2011 serà atorgat als "Cantants i Músics de la Ribera" que durant aquests anys han col·laborat amb Xúquer Viu i recolzat la lluita per la recuperació del Xúquer, dels seus ecosistemes aquàtics i d'una Nova Cultura de l'Aigua. Serà un guardó col·lectiu que acudiran a recollir-lo, en nom de tots ells, cantants com Òscar Briz, Néstor Mont, Josep Didac, Lupe Català, Manolo LLedó i Bandolers. Per la seua part, Paco Muñoz, Dani Miquel, Toni de l'Hostal o Rafael Estrada han disculpat la seua presència per tindre compromisos anteriors.

Xúquer Viu


 
 
               
.-000030                                                                                .-000050

                
             .-000070                                                                .-000019

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal