Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 24 equips de futbol 7 disputaran 60 partits el cap de setmana en el V TORCAF

“En totes les categories s’entregarà el Trofeu Fernando Sierra als jugadors més destacats”


 

Un total de 24 equips de les diferents categories de futbol 7 disputaran el pròxim cap de setmana fins 60 encontres de futbol dins la V Edició del Torneig Ciutat d’Alzira de Futbol -TORCAF- que es celebra a la Ciutat Esportiva JM Aspar.

Entre les escoles participants destaquen el València CF, el Levante UD, el CD Alcoyano, la UD Alzira, el CFB Gandía, el SB Ontinyent i la SD Sueca, entre d’altres a més del club organitzador, el Ciutat d’Alzira FB.

La competició començarà divendres dia 30 a les 18 hores amb l’encontre de la categoria Benjamí, sèrie B que disputaran el Ciutat d’ Alzira A i la UD Alzira B, en el grup 1 i el Ciutat d’Alzira B amb la UE L’Alcúdia, en el grup 2.

Els prebenjamins jugaran els seus encontres, inclòs la final, dissabte per la vesprada, entre les 16:00 i les 21:20 hores, en la que tindran lloc les dos finals.

Dissabte pel matí es disputaran les fases de classificació de la sèrie A, tant en alevins com en benjamins, mentre diumenge pel matí es celebraran les semifinals i finals d’estes dos categories en les dos sèries.

L’entrega de trofeo està prevista per a les 14:15 hores del diumenge 2 d’octubre, tot seguit de les respectives finals que es jugaran a les 12:30 hores els de la B i a les 13:15 hores els equips A.   

En totes les categories s’entregarà el Trofeu Fernando Sierra als jugadors més destacats.

Ciutat d’Alzira FB

Gabinet de premsa



                
.-000025                                                                            .-000087

                
        .-000094                                                   .-000098



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal