Sábado, 4 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.238 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.616
EL SEIS DOBLE
domingo, 4 de marzo de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les falles La Malva y Plaza del Forn d’Alzira nominades als Premis Mestre Ortifus

Els guanyadors dels premis es donaran a conèixer demà


 

Els Premis mestre Ortifus ja tenen finalistes per a “millor portada” i “coherència en els continguts”. El jurat, integrat per especialistes del còmic, l’humor gràfic i mitjans de comunicació, ha seleccionat a les huit millors propostes d’un total de 26 comissions de diferents poblacions de la Comunitat Valenciana.

Després d’examinar els llibrets presentats, el jurat, que ha destacat l’esforç de les comissions per editar uns llibrets de qualitat, ha acordat nomenar com finalistes les comissions següents:

Premi mestre Ortifus a la millor portada: La Saleta d’Aldaia, Plaça de Jesús de València, Sant Roc de Torrent i La Malva d’Alzira.

Premi mestre Ortifus a la coherència en els continguts: Plaça del Forn d’Alzira, Plaça Cervantes de Paiporta, La Malva d’Alzira, Arrancapins de València, Sant Roc de Torrent i Mocador de Sagunt.

El jurat ha estat integrat per Antonio Ortiz i Fuster Ortifus (humorista gràfic) com a president, amb Luis de Bago i Ruiz (Fundació Divina Pastora), Ángeles Hernández i Gràcia (periodista), Francisco Martínez i Roca Paco Roca (dibuixant i guanyador de dos premis Goya amb la pel·lícula d'animació “Arrugues”), Julia Silla i Martínez Julieta XLF (dissenyadora i grafitera), Joan Castelló i Lli (periodista) i Marcos Gonzalo i Zacarés (Carena Editors), i actuant com a secretaria Aida Valero i Domínguez (fallera de la comissió Borrull Socors).

Els guanyadors dels premis es donaran a conèixer el pròxim 5 de març, a les 20:00 hores. Durant la presentació del llibret de la falla Borrull-Socors, que se celebrarà en els locals de l’Orfeó Valencià Navarro Reverter, situats en la plaça Bisbe Amigó núm. 7 de València.

 
Premis Mestre Ortifus

Els convocants d’esta primera edició dels Premis mestre Ortifus són la comissió Borrull-Socors i l’Associació d’Estudis Fallers, dins de la plataforma de les Lletres Falleres i compta amb la col·laboració de Carena Editors i Divina Pastora.

Els premis tenen una dotació de 500 euros cadascú i un diploma acreditatiu. En el premi a la millor portada, la quantia total es dividix en 300 euros per a l’autor o autors de la portada i 200 per a la comissió de falla que la publica en el seu llibret.

Per la seua banda, el premi a la coherència de continguts està dotat amb 300 euros per a la comissió i 200 per al coordinador o equip de coordinació dels continguts, i un diploma acreditatiu.

 

 Fisioterapeutas en Alzira    Fotógrafos en Alzira   Electricistas en Alzira

 
Control de plagas en Alzira    Dentistas - Clínicas en Alzira    Muebles en Alzira
 
 
 
 
 
 


                            

.-000084                                                                  .-000091

                          

 .-000100                                                                                          .-000102


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernardo - 05/03/2012
Les falles La Malva y Plaza del Forn d’Alzira nominades als Premis Mestre Ortifus. Felicidades a ambas fallas, es especialmente interesante el trabajo que realizan, sus libros, sus artículos, sus portadas; en definitiva, el conjunto de su trabajo, bien merece el reconocimiento del premio y el reconocimiento de toda la familia fallera. Gracias por ser diferentes.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal