Sábado, 4 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.238 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.616
EL SEIS DOBLE
lunes, 12 de marzo de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

 Les Falles d’Alzira trauen l’enginy en la cavalcada multicolor

El primer premi ha sigut per a la falla Sant Andreu, el segon per a la falla de la Avda. Luis Suñer i el tercer per a la falla Ana Sanchis


 

Les falles ja es respiren de ple a la nostra ciutat. La vesprada del dissabte milers de fallers i músics van eixir als carrers amb les seues millors disfresses. Música, color, alegria i bon humor van ser les notes predominants en la cavalcada multicolor. Qualsevol excusa era bona per a divertir-se en una desfilada on, sense cap dubte, el protagonisme el tenien les comissions i la seua gran originalitat.

Tota la ciutat d’Alzira es va llançar als carrers per a poder disfrutar de la diversió i la música que les 35 comissions de la ciutat van posar en escena.

A les 18:00 hores, els participants anaren concentrant-se al carrer Pare Castells, junt al Parc Pere Crespí, després seguiren per Verge de la Murta, Plaça Primer de Maig, Hort dels Frares, Plaça Major (dreta), Correus, per finalitzar en l’encreuament amb l’Avinguda Sants Patrons. Tot el recorregut va ser un formiguer de persones contemplant les disfresses i la crítica dels participants.

La cavalcada va ser presidida per Paula March i María Sanchis, falleres majors d’Alzira de 2012, acompanyades per les seues respectives corts d’honor. Junt amb elles estava la Junta Local Fallera, encapçalada pel seu president, Vicent Muñoz, així com les autoritats locals.

Totes elles van arribar desfilant obrint la cavalcada fins a la Plaça Major on van ocupar el seu lloc en la tribuna.

Les xarangues amb els seus carros de percussió i les seus disfresses van ser també una de les principals animadores de la cavalcada multicolor d’Alzira. Els sons i la música d’actualitat van ser interpretades pels components d’estes xarangues que no van parar de tocar.

La corrupció va ser la principal protagonista de la desfilada en companyia de les retallades a la sanitat i l’educació pública, la crisi econòmica, la reforma laboral, etc. Diversos aspectes de la política local com les obres inacabades de Vilella o la mort de les Festes de Sant Bernat  foren algunes de les excuses que posaren el fallers per donar color i ambient a una cavalcada que un any més ha tingut una participació massiva.

Miguel Á. Martínez

 

 

                
        .-000103                                                            .-000136

              

        .-000094                                                   .-000098

 


 

                          
 .-000138                                                                                                                        .-000076
                           
 .-000090                                                                                              .-000111
                           
.-000115                                                                                      .-000118

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Fallero sufridor - 12/03/2012
Señores de Junta Local y señores presidente, ¿se puede organizar peor una cabalgata?
1º) Los cortes en el inicio eran desesperanzadores sin que nadie hiciese nada.
2º) El día que un camión, de estos tan grandes, engulla entre sus ruedas a un niño nos lamentaremos.
3º) Por cierto, que buen ejemplo hacer una cabalgata conjunta mayores y niños y llevar litros de alcohol tanto en los vehículos como en los participantes.
4º) Cuando ha finalizado la cabalgata los que la vemos, ¿por qué tenemos que soportar a miembros de comisiones que ya han terminado mezclarse entre los participantes?
5º) Es verdad que empezó a tiempo pero se hace tan larga, pesada y aburrida que las últimas fallas se quedan sin público.
marencage - 13/03/2012
Impressionat em vaig quedar al vorer el 95% dels temes de la cavalcada....la corrupciò, les obres faraoniques, la lladroneria dels politics, el desfalco a la comunitat, no me ho esperava , milers de persones amb un mateix punt de vista, desprès es convoca una manifestaciò " a cara descoberta" i en van 50 persones, ¿Que vos pasa Alzirenys?, jo deprès de vore les manifestacions a la "capital de la Ribera" i vorer esta cavalcada em quede " a cuadros", en fì , ens conformarem en que es un altra manera de manifestar el descontent, menys seriosa pero ho ès. aayyy, si s'entera la Rita....... i totalment d'acord en "Fallero sufridor", organitzaciò nula.
SATIE - 13/03/2012
Una critica constructiva; unos urinarios por las calles no vendrian nada mal, porque las calles del alrededor por donde pasa la cavalgata es un meadero general, que asco, esta claro que por donde pasa se limpia y¿ por donde no pasa?,las calles adyacentes...
Lakasella - 14/03/2012
SATIE; aixo del urinaris deuria d'encarregarse junta local,que no despilfarren tant per ahí i que pensen mes en el benestar de tots els que soporten desde fora tots ela acçtes de falles,,,,perque despilfarrar en altres coses es despilfarra i no fan profit,,,
que paseu unes bones FALLES

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal