Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.615
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de marzo de 2012
Clic en la foto para ampliar

Lliurament del primer premi a la Malva
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 La falla Malva d’Alzira va arreplegar ahir a València el primer premi del Concurs de Llibret de la Generalitat

En l’acte s’entregaren també els premis a les falles alzirenyes de Caputxins, Plaça Major, Avinguda del Parc, Mercat i Plaça del Forn


 

Per primera vegada des de 1993, el monestir de San Miguel de los Reyes a València, seu de la Biblioteca Valenciana, va ser el lloc on es van entregar els premis del Concurs de Llibrets que la Generalitat Valenciana convoca per a la Promoció i Ús del Valencià.

Més d’un centenar de fallers d’Alzira van estar presents. La falla Malva, guanyadora en esta edició, es va desplaçar a València amb dos autobusos de fallers que van aplaudir en tot moment, tant a la seua falla, com a las resta de falles d’Alzira guardonades.

L’acte va començar amb l’entrada de la fallera major de València, Sandra Muñoz Pérez, i la seua cort d’honor; la consellera de Cultura Turisme i Esport, Lola Johnson Sastre; el secretari autonòmic de Cultura, Rafael Ripoll Navarro i la directora general de Patrimoni Cultural, Marta Alonso Rodríguez.

Seguidament van anar cridant a cadascuna de les 54 comissions premiades per rebre l’estendard i fer-se la foto oficial de l’acte.

Les falles alzirenyes Caputxins, Plaça Major, Avinguda del Parc, Plaça de Forn i Mercat van rebre el calor dels assistents en el moment d’arreplegar el seu premi.

L’instant apoteòsic de l’acte va ser quan el presentador va cridar com a guanyadora a la falla Malva, que va estar representada per les seues falleres majors, Mari Carmen Casasús Torremocha i Sharon Caballero Verger, acompanyades pels  seus presidents, José Miguel Carreres Mesto i Daniel Giménez Bohigues, que arreplegaren el premi en companyia del director del llibret, José Manuel Rubio i de la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira, Anabel Juárez. La regidora es va desplaçar a València en un dels autobusos de la Malva, que contava també amb la presència del bon amic de la comissió, Alfonso Rovira.

Amb l’ interpretació de l’himne de la Comunitat en directe i les fotos protocol·làries es va posar punt i final a una vesprada molt especial per als fallers de la Malva, ja que per sisena vegada té el primer premi a la falla i es la primera vegada que ho fa dos anys consecutius.

Miguel Á. Martínez
 

 

              
      .-000129                                      .-000131
              

            .-000070                                                           .-000132

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasMiguel A. Martínez
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

amenosquart - 15/03/2012
Enhorabuena a todas las fallas premiadas, por hacer que Alzira fallera se sienta orgullosa de su comisiones y su implicación en la promoción de la cultura de nuestra tierra.
POR CIERTO donde esta la máxima representación de la Fallas de nuestra ciudad - (Fallera Major o Regina de les Festes) y la JLF.... - en un día importante para estas comisiones, donde se les reconoce su trabajo y buen hacer a nivel de toda la comunidad valenciana.
... Impresent... no se si realmente vale la pena seguir...
ALZIRA - 15/03/2012
Como no se les invitaba a comer y beber por eso no fueron...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal