Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.922 Fotografías: 108.912 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de febrero de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Compromís per Alzira demana a Elena Bastidas que informe del conveni amb una empresa del sector lacti per a tapar les barilles de l’Avinguda de Carcaixent

Pau: “Des de fa més de 4 anys que venim reclamant que se solucionen definitivament aquestes deficiències però l’equip de govern és incapaç de fer res”



s#ierra20130211

A finals del passat mes de setembre, Compromís per Alzira tornava a demanar a l’equip de govern que s’acabara de condicionar una part de l’Avinguda de Carcaixent donada la falta d’il·luminació i les deficiències en accessibilitat i que està així des que s’inaugurà en el 2008. També insistíem que, mentre no es posaren els fanals, es donara una ràpida solució al perill que suposen per als vianants les barilles col·locades en la vorera per a la instal·lació dels mateixos, ja que poden provocar entropessades o caigudes.

En el ple ordinari del mes d’octubre es va tractar aquest tema, amb la contestació per part de l’equip de govern que no se tenien els 100.000 € amb que estan pressupostats els fanals i que la intenció és posar-los quan se puga per la evident falta d’il·luminació. La portaveu del PP es va comprometre a buscari una solució per eliminar el perill de les barilles.

Aquests últims dies hem detectat que s’han tapat algunes de les barilles amb brics de llet, per això ens preguntem si la solució ha passat per fer un conveni amb una empresa del sector lacti . El que diem del conveni ho fem amb ironia ja que des de Compromís per Alzira considerem que l’equip de govern cada dia demostra que és incapaç de tindre iniciativa pròpia en alguns aspectes que afecten a la seguretat del ciutadans i, en altres, no només és incapaç sino que no té voluntat de capgirar-la.

En moltes ocasions, hem de ser nosaltres i els ciutadans qui els sugerim fer la seua feina com en el cas dels contenidors que suposaven un perill per a la seguretat viària. Hem vist que, després de moltes denúncies, algun d’ells s’han canviat i no estan junt als passos de vianants el que demostra que, si se vol, se pot.

Des de Compromís per Alzira continuarem fent una oposició constructiva i amb propostes alternatives perquè, en definitiva, el més important per a nosaltres és Alzira i la seguretat i benestar dels seus ciutadans i ciutadanes.

Adelaida Pau

Regidora Compromís per Alzira

 


Sin lugar a dudas…
La más completa información de la comarca en El Seis Doble Temático

 
 
 
 
 


                           
.-000155                                                                                      .-000162

                           

                            .-000168                                                            .-000190                      


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Articulistas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pepet - 22/02/2013
Digno de una república bananera. No tengo palabras
jlms - 22/02/2013
No comulgo con las ideas de Compromis, pero les felicito por la critica. Tienen toda la razon del mundo. Les animo a seguir denunciando las deficiencias de nuestra Ciudad.
fina - 23/02/2013
xe! , una denuncia política amb crítica satírica. Com es nota que ja estem en falles.
Mascarell - 23/02/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Pere Peres - 24/02/2013
Aquest punt ja ha estat denunciat per Compromís fa alguns mesos i hui encara continua tot igual amb el perill potencial que hi suposa. Una vergonya.

Adelaida, en l'anterior ocassió ja vaig escriure la inconveniència d'utilitzar el mot "barilles". Aviam:
Obrim el cercador de l'IEC i posem "barilla". Obtenim el següent resultat amb font vermella: "No s'ha trobat cap entrada coincident amb els criteris de cerca", aleshores cerquem el mot "espàrrec" i llegim: "Peça metàl·lica, llarga i cilíndrica, amb rosca a tots dos extrems, que s’empra com a element d’unió i de subjecció." De més a més, espàrrec és la forma que tothom que s'hi dedique a algun sector mínimament relacionat amb la mecànica utilitza sempre per nomenar aquest tipus d'ancoratge.
Potser a l'altra.
Salutacions i endavant.
Espere Esperes - 24/02/2013
El Pere Peres diu que obri el cercador de l'IEC, aixó que es INTERNET EXPLORER CATALÀ?
emascare - 25/02/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal