Miércoles, 8 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.242 Año: 18 Noticias: 45.986 Fotografías: 108.978 Comentarios de usuarios: 125.631
EL SEIS DOBLE
miércoles, 19 de junio de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 EU-Alzira critica que l’equip de govern no haja donat suport als alzirenys atrapats per les preferents

A la nostra ciutat, tot i que el nombre d’afectats no es coneix, fàcilment ens acostaria a milers de persones


 

 f#loreadecor20130325

EU-Alzira va proposar en el plenari passat que l’Ajuntament adoptara mesures per defensar els ciutadans i ciutadanes estafats amb les preferents i exercira pressió a la resta d’Administracions públiques. La proposta es va deixar damunt la taula per a negociar-la i també EU va demanar una Junta de Portaveus per tractar el tema. Han passat tres setmanes i ni la Sra alcaldessa ni el PP han mogut fitxa.

A la nostra comarca s’estima que hi hauria més de 7.000 damnificats i damnificades, i a la ciutat d’Alzira, tot i que el seu nombre no es coneix, fàcilment ens acostaria a milers de persones. Només de Bànkia, i segons dades oficials, en la província de València hi ha 20.000 persones afectades. De tots els centenars de milers d’afectats, els procediments d’arbitratge només han resolt 74 casos a tot l’Estat espanyol.

EU-Alzira va instar l’Ajuntament a realitzar una declaració institucional, a donar suport a les peticions dels afectats i afectades, a pressionar a la resta d’administracions públiques a oferir solucions i posar tots els mitjans possibles. L’acció de protesta de molts ajuntaments i consells municipals en altres comunitats autònomes, com Galícia, ha fet possible visualitzar el problema i obligar a altres institucions a prendre mesures.

EU-Alzira va portar al passat plenari del mes de maig una proposta per a què l’Ajuntament creara amb urgència una comissió de seguiment del problema de l’estafa de les emissions de Plans Preferents i altres productes financers semblants, amb membres dels Grups Municipals i amb representants de les diverses plataformes d’afectats, per tal d'establir una estratègia comuna de defensa i estudiar algunes de les mesures a adoptar.

A més a més, EU va demanar que l’Ajuntament d’Alzira es comprometera a comunicar a les entitats de crèdit la revisió, per part de l'Ajuntament, de les seues necessitats creditícies a les caixes i bancs que no contemplen una solució que responga als interessos dels seus clients, ciutadans d’Alzira, que se senten estafats.

De la mateixa manera, EU instava tant la Sra Alcaldessa i com al conjunt de l’Ajuntament que es traslladara a la resta d’institucions públiques les mesures i solucions que plantegen les persones afectades.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

 

 

 

 

 


 

                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pensionista - 19/06/2013
Gracias EU, por estar ahí.
Sebastià - 19/06/2013
Certament açó "fàcilment ens acostaria a milers de persones" crec que és un poc exagerat, però també és veritat que no hi han xifres oficials. D`altra banda crec que ja que hi ha un membre de l`equip de govern com és el senyor Lahuerta que es dedica al sector bancari, i que podría assesorar sobre este tema de les preferents sense necessitat de contractar a ningú més, altra cosa es que l`equip de govern tinga voluntat de fer-ho.
lola - 19/06/2013
La situaciò dels preferents no ha de tindre color politic...tots estem contra la actuaciò dels banquers en aquest tema!!!!
Benito - 19/06/2013
Vamos a ver, pero si al equipo de gobierno le da lo mismo lo de los afectados de las preferentes, ¿para qué seguís insistiendo? A la alcaldesa y al resto de cuadrilla concejil le importan un bledo que haya gente en Alzira estafada por los bancos. Ellos está para lo que están, como decía una nota de prensa del departamento de Propaganda del Ayuntamiento en la noticia de Castilla-La Mancha: "La alcaldesa de Alzira, Elena Bastidas, el concejal de Ferias y Fiestas, Rafael Fita y otros miembros de la Corporación y Municipal, no quisieron dejar pasar la oportunidad de participar en los diferentes actos de conmemoración". Pues para eso están, este tipo de saraos no se los quieren perder porque son populistas; de la misma forma que tampoco se pierden ninguna 'chocolatà' que hagan un grupo de jubilados, ahora que se acerca el veranito y sacan los santitos a pasear ellos también iran detrás... en fin, esas cositas, el equipo de gobierno de Alzira está como mucho abueletes, para comer sopitas con pajita y poco más. Ahora bien, para ponerse delante de un buen toro y asistir a las reuniones de los afectados por las preferentes (como decía una afectada en un comentario) para eso ni están ni se les espera.
nikitonipongo - 20/06/2013
La Sra, alcaldesa no quiere problemas, como dice Benito, ella está para lo bueno, pero cuando los ciudadanos tienen un problema serio, entonces ni se la ve, ni se molesta. En cuanto al Sr Lahuerta, ¿como va ha hacer algo, si según algunos comentarios, (yo no puedo asegurarlo), cuando él era director de banco, también hizo preferentes?. Es Vergonzoso lo que están haciendo con estas pobres personas, y encima los que están detras de esta estafa, gobierno, banco de España, cnvm, banqueros, etc. son los que van a misa. Por cierto, la Iglesia tampoco ha dicho ni mú sobre esta tema. Como se les ve el plumero.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal