Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.593
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de agosto de 2013
Clic en la foto para ampliar

Llorenç Capsí
Ver imágenes de esta noticia
1

 LA UNIÓ va estar present ahir a Alzira en la reunió amb els alcaldes de la Ribera per a combatre la plaga de mosca negra i mosquit tigre

Llorenç Capsí, membre de la executiva de LA UNIÓ, ha contat al nostre diari les propostes a seguir al respecte


 

 .-000216
 .-000218

Propostes de LA UNIÓ de Llauradors per a combatre la plaga de mosca negra i mosquit tigre:

 

1. Instar als col.lectius reunits en la present sessió (ajuntaments, organitzacions profesionals agràries) que el problema siga considerat supra-municipal i que en conseqüència no s´aplique el Règim de Base Local, a efectes d´eficàcia i coordinació, demanant a la conselleria i/o a la Mancomunitat que exercisquen de Coordinadors.

2. La institució coordinadora de les accions (Conselleria, Mancomunitat...) deuria reunir-se amb la Universitat i el Area Sanitaria corresponent (en el cas de La Ribera, el àrea 10) per a que adopten les mesures técniques i profilàctiques necessarias per a previndre i sol.lucionar el problema.

3. Instar als ajuntaments a que en el plaç de 15 dies, determinen les zones potencialment problematiques dels seus termes, on siga necessària una ràpida intervención en les condicions que les autoritats acadèmiques i sanitaries consideren oportunes i trasl.laden la informació a la Entitat Coordinadora.

4. Que la execució de les mesures (tractaments localitzats, identificació de plagues...) siga clara des de el primer moment (qui ho executa: ajuntament propi, o mancomunitat de municipis; qui ho realitza: empreses privades amb qualificació o funcionaris autoritzats). Cadena de responsabilitats clara i determinada.

5. Calendari de seguiment després de les intervencions.


6. Mesures de control i trampeig per identificació de les plagues potencials de causar problemes a la població.

7. Informar a la població del potencial perill de la plaga i mesures per a reduïr la incidència que depenguen d´ells mateixa (neutralització de focos caseros, protecció individual, infants...).

8. Instar al Coordinador que adopte mesures de reducció de plaga i en conseqüència procurar el benestar public, utilitzant els recursos propis, çó és, amb la gestió total del problema: personal técnic i  sanitari; institucions públiques sanitaries (hospitals, ambulatoris)  i de reproducció de depredadors i hostes de la plaga  (bioplanta de caudete de las fuentes, IVIA...).

 
LA UNIÓ



 

Declaracions de Llorenç Capsí,
membre de la executiva de LA UNIÓ
 

 

 

 



                           

.-000187                                                                                                                          .-000100
                           
.-000197                   .-000213
.-000228

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Agricultura
SocialSalud, SanidadServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Raid - 24/08/2013
Y dale....otra vez con otra reunión.....Que no, que no, que todo este circo sobra!!!! Se saca dinero de donde sea, se avisa a la población y se fumiga o se contratan caza mosquitos, que habrá mucho candidato con la de paro que hay. Cansinos!!! con tanta reunion y tanta charla, queremos soluciones!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal