Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.937 Comentarios de usuarios: 125.610
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira insta l’Ajuntament a defensar als afectats pels impagaments de les ajudes de la vivenda en la nostra ciutat

El Govern central acaba de reconèixer que la Generalitat no ha justificat quasi 60 milions d’euros de les assignacions rebudes en política de vivenda



 .-000208
 .-000212

EU-Alzira proposarà en el plenari de hui que l’Ajuntament defense i assessore les famílies alzirenyes afectades pels impagaments de les ajudes de la vivenda per part de la Generalitat des del 2009. I per això tornem a reclamar la posada en marxa d’una Taula de Vivenda, amb una participació social i política àmplia, per abordar tots els problemes de l’habitatge en la nostra ciutat.

EU-Alzira insta l’Ajuntament a donar suport a tots els reclamants de la nostra ciutat front als impagaments i les retallades de la Generalitat en política de vivenda: d’ancians, joves i dones afectats pels deutes en les VPO o les ajudes al lloguer. De fet, el Govern central acaba de reconèixer que la Generalitat no ha justificat quasi 60 milions d’euros de les assignacions rebudes en política de vivenda, i la mateixa consellera, la Sra. Bonig, xifra el deute total en 250 milions d’euros.

EU d’Alzira demana que es pose a disposició l’OMIC i els seus recursos tècnics per donar assessorament a les famílies afectades en la nostra ciutat per les ajudes a la vivenda i que l’Ajuntament es pose en contacte amb les associacions de consumidors i plataformes d’afectats que vulguen assessorar-les.

Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “des d’EU tornem a reivindicar la creació d’una Taula de la Vivenda per afrontar tots els problemes que està patint la societat alzirenya: els desnonaments, els impagaments a les ajudes, la falta de vivendes públiques, etc.”

Per a Martínez: “el que tornem a proposar és una Taula que elabore un Pla de Vivenda, inexistent a dia de hui, i realitzar un mapa de la ciutat i de les zones amb greus problemes amb l’habitatge. I que per això es compte amb la participació del Consell d’Acció Social, Consell Econòmic i Social, Consell de Participació Ciutadana, associacions i entitats socials, tècnics municipals i representants de les formacions polítiques, per abordar polítiques per a solucionar els problemes de la vivenda”.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


En El Seis Doble Comarcal…

La pediatra de Carlet que inyectaba agua destilada está acusada de estafar a 60 madres

Ridícul del govern d'Algemesí al no vendre cap dels 27 solars municipals

El Ayuntamiento de Carcaixent paga 5.808 euros por la defensa del Interventor Municipal

 
 
 


                            
  .-000166                                            .-000143          .-000103                                        .-000186

  .-000165

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal