Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
lunes, 11 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Francisco Cerveró
Ver imágenes de esta noticia
1

 Iniciativa per Alzira qualifica de “fracàs rotund” la política d'ocupació d'Elena Bastidas i el PP

“La mentira sí que ha sigut protagonista durant tota la legislatura; ni entre ells mateixos s'aclareixen”


 


A l'abril de 2011, 4760 alzirenys es trobaven en les llistes de l'atur; quatre anys després, inclòs en aquest període la nefasta reforma laboral impulsada pel PP, a Alzira tenim 4687 aturats; “…73 aturats menys diran, tot un record en una legislatura…”.

però és que aquestes xifres no són reals, les xifres són molt pitjors.

El cens ha descendit en 234 persones i el nombre de contractes durant aquests quatre anys també ha descendit; tenim doncs un bagatge clar que, no és que no han generat ni un sol lloc de treball sinó que, han destruït ocupació.

Però la dada més preocupant és que l'afiliació a la seguretat social baixa en 1469 persones. Menys afiliats es tradueix en gent que no té fe a trobar treball (i el que ho troba és precari) i no renova l'atur, uns altres emigren a l'estranger a la recerca d'ocupació, en definitiva es reforça el mercat negre de treball.

La lacra de l'atur s'amaga o és maquilla, però la realitat és que estem al final d'aquesta legislatura molt pitjor que quan la comencem; la xifra de l'atur és realment alarmant.

Elena Bastidas: “…hemos destinado casi seis millones € esta legislatura a la creación de empleo…”

Chelo Martínez en el último Boletín de Información Manipulada (BIM), “… a través de planes de empleo se han invertido más de 3 millones de € en esta legislatura…”

La mentira sí que ha sigut protagonista durant tota la legislatura; ni entre ells mateixos s'aclareixen. Quatre anys tirats al fem en política d'ocupació. Quatre anys de malgastament dels diners publics.

Des d'IPA (Iniciativa per Alzira) en el nostre programa particIPA, hem desenvolupat 19 propostes, gràcies a l'aportació desinteressada dels alzirenys, que directament afavoririen la creació d'ocupació; i d'entre elles destaquem:
Creació i desenvolupament d'una empresa de titularitat publica.

Activar una borsa rotativa de treball gestionada per l'Ajuntament.

Llicencies d'obertura exprés i bonificacions fiscals per a autònoms i pymes amb prioritat a empreses i autònoms locals.

Zona blava gratuïta per a qui realitze compres en la nostra ciutat.

Alzira et necessita, particIPA en una Alzira real.

Iniciativa per Alzira

 

.-000358
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

U Consevol - 12/05/2015
Cuantes mentires y despilfarros aguantarem de estos PPeros?
No eu puc creure, totes les dies, totes les dies ix algo.
Fora PP
Fart - 12/05/2015
Ja esta be. De verdes es pensen que son impunes?. A mí em cauría la cara de vergonya i ells damunt van per ahí pregonant que desde 2011 han pujat un 9% les pensions. Si es de veres tot el que conten no entenc com tenen la poca vergonya de dir-ho. Els números no enganyen.... Però està clar que ells si.fart de mentires!!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal