Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
sábado, 16 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira proposa millorar el Portal de Transparència, seguint les recomanacions de Transparència Internacional

35 propostes d'EU per a guanyar Alzira


.-000357

 
 
 
 
Un Ajuntament amb les ‘parets de cristall’

EU–Alzira proposa a l’Ajuntament que s’incloga en la seua pàgina web, i en altres vies d’accés públic, un portal de transparència amb els indicadors de transparència municipal que recomanen les principals organitzacions internacionals, entre elles ITA (TI–Espanya):

Informació sobre la corporació municipal
Relacions amb els ciutadans i la societat
Transparència econòmico–financera
Transparència en les contractacions de serveis

Transparència en matèries d’urbanisme i obres públiques 

Indicadors nova llei de transparència.

Des d’EUPV-Alzira entenem que en la transparència i en la rendició de comptes, més enllà dels mecanismes ja previstos per l’ordenament jurídic, hi ha un gran marge per recórrer per part de les Administracions. Tal i com recomanen les principals organitzacions internacionals, entre elles ITA (TI–Espanya) incorporar elements d’aquest àmbit en el funcionament de les administracions públiques és ineludible per mantenir i reforçar els nostres sistemes democràtics i alhora siguen més eficaços i eficients. Principis que han d’orientar les actuacions de les administracions públiques, dels seus organismes i empreses i dels seus responsables polítics i professionals per tal d’assegurar la transparència en la gestió dels recursos públics i la igualtat en l’accés a la informació sobre aquesta gestió per part de tots els ciutadans.

 
Per tot açò proposem

L’Ajuntament es comprometa a incloure en la seua pàgina web, un portal de transparència amb els indicadors de transparència municipal enumerats.

L’Ajuntament d’Alzira es comprometa a inscriure’s i fer el seguiment de l’avaluació d’una administració transparent i participativa que recomana ITA (Associació Internacional de Transparència), i TI–Espanya, que inspecciona i supervisa l’accés a la informació pública dels 110 principals ajuntaments de l’Estat Espanyol.

L’Ajuntament d’Alzira es compromet a incloure en el reglament d’organització i funcionament de l’Ajuntament (ROM) un articulat específic que recollirà els indicadors de transparència de l’administració pública.

EU–Alzira

 

  Información pactada de partidos políticos

.-000358
 
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal