Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 13 de noviembre de 2018
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala torna de Bilbao amb una nova victòria (2-4)

El conjunt riberenc acumula quatre victòries consecutives i ja és segon en la classificació amb 21 punts


 
.-000462

L'Alzira Futbol Sala es va imposar a l’Otxartabe per 2-4 en la seua visita al Poliesportiu Txurdinaga de Bilbao d’aquest cap de setmana. El conjunt de Braulio Correal ja acumula 21 punts després de nou jornades disputades, i és segon classificat a hores d’ara, a un punt del líder, el Tafatrans, que serà l’equip que visite el Palau d’Esports el pròxim dissabte.

Passades les 12 hores es va encetar un partit que va estar marcat per una gran quantitat d’ocasions alzirenyes, sobretot en el primer temps. Contracolps, jugades individuals, combinacions, a baló parat; malgrat ser diferents, totes compartiren un detall: no acabaren dins la xarxa. Tot i això, l’Otxartabe va poder avançar-se en una acció aïllada que Víctor Torres, titular aquesta jornada, va desbaratar amb una mà miraculosa.

En l’equador d’aquest període, quan el conjunt local ja estava condicionat pel cartó de les faltes, Molo va provocar el doble penal després d’una impertinent pressió. Des dels 10 metres, Rafa Ara colpejà el baló a un costat per a batre al porter i posar el 0-1 en el marcador. El partit continuava deixant oportunitats per al conjunt riberenc, però la pilota es negava a entrar.


Hermanos Escrivá (Escrillum) - Venta, montajes y reparaciones de todo tipo de material relacionado con la electricidad de consumo.    ._000532


En el segon acte, les coses començaren bé per a l'Alzira. Luis Moreno, un dels jugadors que havia provocat diversos esglais en la primera meitat, va posar el 0-2 amb un meravellós xut exterior. Poc després, l'Alzira es posà amb un avantatge de tres gols per mitjà de Rafa Ara, qui va rebre el baló davant la porteria, aguantà d’esquenes i ràpidament es girà per a concloure la jugada amb un encertat tir ras.

Superada la mitja hora, l’Otxartabe acurtava distàncies i reduïa la diferència a dues dianes. Les intencions de remuntada per part del quadre local es varen veure frustrades amb l’1-4 que signà de nou Rafa Ara. El pivot valencià va rebre una assistència de Xusi i, després d’anar-se’n del porter, va definir a porta buida. Els bilbaïns jugaren de cinc, però sols aconseguiren acurtar distàncies pocs segons abans de la botzina final.

L'Alzira es va adjudicar tres punts (2-4) que li permeten passar la setmana en la segona plaça de la taula classificatòria. El pròxim dissabte, els de Braulio Correal rebran en el Palau d’Esports al Tafatrans, l’actual líder del grup II de Segona Divisió B, per a viure una de les jornades més atractives dels últims anys.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal