Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de marzo de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira prorroga la ruta dels esmorzars d’Alzira 'Entre pa i Borreguet'

S’amplia fins al 31 de març la ruta per a omplir el passaport amb el segell dels 8 esmorzars als bars i forns participants


.-000466 
Esmorzar continuarà sent una experiència única durant este mes. La regidoria de comerç ha decidit prorrogar la ruta de l'esmorzaret del millor pa del món "Entre pa i borreguet fins al 31 de març. Des de la regidoria s’ ha volgut recollir la petició per part del públic d'ampliar la campanya un altre mes, per a poder completar el passaport i poder tastar els borreguets de tots els bars.
Esta campanya que es va encetar el mes de febrer va ser una iniciativa de l’Associació cultural de la Falla Sant Joan que va acollir la regidoria de comerç i que està sent un èxit de participació. La finalitat és posar en valor l’ofici dels forns tradicionals, amb una ruta d’esmorzars on s’emparellen 8 forns amb 8 bars, que elaboraran un entrepà anomenat “Borreguet” amb el pa del forn assignat.  
Una vegada consultat amb tots el forns i bars participants s’ha decidit de forma unànime ampliar la campanya fins al 31 de març i aprofitar les falles i Setmana Santa.
“El que més costa en qualsevol iniciativa nova és el llançament i que es conega, per això, vist l'èxit de la campanya i els resultats positius que està tenint, creguem que és el moment d'aprofitar la gran repercussió de la ruta per a tindre un major impacte i fer que continue augmentant el número de esmorzadors i futurs clients”, ha explicat la regidora de comerç Gemma Alós.

 

MÉS PREMIS
Altra de les novetats és que s’han incrementat els premis. Fins ara el participants en la ruta que completaven el passaport, esmorzant en els vuits bars, participaven en el sorteig de 10 esmorzars dobles. Ara a més, , entre els que completen el passaport, se sortejaran 10 targetes d’Alzira per import de 100 € cada una per a consumir en el comerç local, així com 2 targetes d’Alzira de 100 €, entre tots aquells que voten en el concurs.
Esta campanya que es va encetar el mes de febrer va ser una iniciativa  de l’Associació cultural de la Falla Sant Joan que va acollir la regidoria de comerç i que està sent un èxit de participació. L’objectiu era 

 

FUNCIONAMENT DE LA RUTA
Recordem que el  funcionament de la ruta és molt senzill, es pot acudir a qualsevol dels bars participants i demanar l’entrepà Borreguet, entre l’1 i el 29 de febrer. En acabar, cal marcar el segell del bar participant en el passaport, i es podrà valorar l’esmorzar en la web creada amb eixe objectiu.
Funcionament de la ruta:
Fes la Ruta d'esmorzars. 
Hi ha 8 bars participants 
Completa el “Passaport”. 
Tens fins al 31 de març.
Vota pel Borreget d’Or al ‘Millor Pa’ i el ‘Millor Entrepà’ al QR o ací
Entrepa i Borreguet | IDEA Alzira (idea-alzira.com) i entraràs en el sorteig de dos esmorzars dobles

 

Els “esmorzadors”, han de completar un “Passaport” fins al 31 de març, que haurà d’estar segellat pels 8 bars participants, on s’acredite que s’ha consumit l’entrepà “Borreguet”. Una vegada completat el passaport es dipositarà en la urna habilitada a l’efecte en qualsevol dels establiments, per a participar en el sorteig. 
Ajuntament d’Alzira

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Gastronomía
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal