Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
martes, 11 de septiembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira denuncia la falta d’informació en la posada en marxa del pagament de l’autobús

Qui ha decidit posar una fiança de 3 € a les targetes on estan els abonaments de 20 viatges?


 

El dissabte 1 de setembre es posava de nou en marxa el pagament del transport públic urbà d’Alzira. Recordem que açò és producte de la modificació de l’Ordenança Fiscal reguladora del servei que es va produir al Ple Ordinari del passat mes de juny.

Amb aquesta modificació s’ha incorporat un abonament de 20 viatges que val 5 €. La sorpresa per a l’usuari de l’autobús és que ha de pagar 8 € (5 dels viatges i 3 de fiança per l’expedició de la targeta). Aquests 3 € no venien especificats en l’ordenança ni tampoc el plec de condicions administratives que donaren lloc a l’adjudicació de l’empresa Autocars Lozano. La única informació al respecte està en un cartell penjat a l’autobús o la que puga facilitar el conductor de torn del mateix.

Una altra qüestió relacionada amb aquest servei és la no aparició de l’escut d’Alzira ni cap referència a l’Ajuntament o la regidoria de Serveis Públics sent l’Ajuntament qui aporta els autobusos i per a qui se dona el servei. El mateix passa amb els tríptics que es reparteixen amb les línies i els horaris, en cap lloc apareix l’Ajuntament d’Alzira.

Per això hem preguntat per escrit a la Sra. Ortega, regidora de Serveis Públics, per a que aclarisca a la població qui ha decidit -Ajuntament d’Alzira o empresa concessionària- posar una fiança de 3 € a les targetes on estan els abonaments de 20 viatges; Quin és el motiu per a posar aquesta fiança; Si està previst en quins casos es tornen els diners i en quins no; i que explique la validesa d’un any de la targeta.

Així mateix hem demanat que s’incorporen als tiquets en paper i les targetes i als fulls informatius la referència al transport públic urbà de l’Ajuntament d’Alzira.

Diego Gómez

Regidor Compromís per Alzira


 
               
      .-000003                                                                     .-000004 
              
       .-000070                                               .-000023

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Miquel - 11/09/2012
Veus tú, l'alcaldessa no té problemes de este tipus, perquè la senyora té el seu cotxe privat i un bon xofer; el bus urbà li importa un parell de pemintons. I es què hi han clases i clases, veritat alcaldessa?
José Tomás - 11/09/2012
Però vosaltres votareu a favor del pagament del bus no? Donc per a mi sou igual de responsables. Direu qué no, però aquest pagament es del vostre consentiment.
Alzireny - 12/09/2012
José Tomàs crec que no te n'has assabentat massa.....
Clar i net - 12/09/2012
José Tomás fas una pregunta i traus conclusions sense saber la resposta, este pagament ni ha sigut ni mai serà del nostre consentiment, nosaltres no votarem a favor, votarem en contra i per tant seria interessant que no intoxicares amb falsedats amagat darrere d`un pseudònim per tal de marejar al personal. Adjunte extracte de l`acta de l`Ajuntament del plenari del 27 de juny del 2012 on es va votar:

"El Pleno del Ayuntamiento, asistiendo dieciséis concejales, de los veintiún de
hecho y de derecho que forman la Corporación Municipal, y por 12 votos a favor del PP, 4
votos en contra (3 de CM COMPROMÍS y 1 EUPV) y ninguna abstención, acordó:
PRIMERO. Modificar el artículo 6 de la Ordenanza fiscal, referente a informes y
certificados elaborados por la Policía local, en los siguientes términos:
<La tarifa a la que se refiere el artículo se estructura en los siguientes epígrafes:...etc"
José Tomás - 14/09/2012
Si votareu en contra em calle, però jo tenia en ment la nota de premsa apareguda aquest mitjan el 25 de juny on carles Aranda deia:

Si fa unes quantes setmanes advertíem a l'equip de govern que s'establiren bonificacions i exempcions per als col·lectius més castigats amb la crisi, la veritat és que la proposta que passa a la Comissió Informativa i al Ple d'aquest dimecres és restaurar el pagament de la taxa al nivell de l'any 2003 : 0,70€ dia laboral i 1 € dia festiu, sent gratuït per a menors de 12 anys acompanyats d'un adult.
Des de la Coalició Compromís per Alzira estem en desacord en aquesta política de preus per a tots per igual i considerem s'ha d'exonerar del pagament de l'autobús als pensionistes, joves estudiants i aturats de llarga durada perquè considerem que els més desfavorits no poden ser el castigats davant la crisi econòmica.

Des de la Coalició Compromís per Alzira estem en desacord en aquesta política de preus...............jo entre lines veig que esteu d'acord en que esteu a favor de pagar el servei, no es així?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal