Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.593
EL SEIS DOBLE
viernes, 14 de septiembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU insta a l’Ajuntament d’Alzira a no consentir anuncis que denigren la imatge de les dones en la nostra ciutat

“Es un greu dany en la lluita per la igualtat permetre l’estacionament d’una furgona ambulant en la que es publicita un local de copes de la Ribera amb un anunci de sexe implícit”


 

EU-Alzira denuncia la irresponsabilitat i el greu dany en la lluita per la igualtat consentir l’estacionament d’una furgona ambulant, a la ciutat d’Alzira, en la que es publicita un local de copes de la Ribera amb un anunci de sexe implícit, així com el repartiment de targetes de propaganda de prostitució en alguns barris. A més a més, instem que s'incloga la lluita contra la prostitució en les polítiques socials d'Alzira.

L’esmentada caravana ha estat diversos dies estacionada enfront del nou Poliesportiu, pròxima a la Universitat Catòlica, l’escoleta infantil Tulell i el CEIP Tirant lo Blanc, i també en altres zones de la ciutat i també en altres barris d’Alzira en les que ha deixat publicitat de sexe de pagament en els cotxes estacionats.

En aquests anuncis la dona pateix una desvalorització completa que pugna frontalment amb la seua dignitat com a persona i aquesta activitat és incompatible amb els valors jurídics reconeguts en la Constitució i en les lleis.

Des d’EU–Alzira instem a l’Ajuntament a no permetre en la nostra ciutat cap anunci i difusió de la imatge de la dona on aquesta aparega com a mercaderia que es pot comprar, usar i tirar. Tampoc no es pot “normalitzar” el negoci de la prostitució mitjançant reclams publicitaris que solament serveixen per a què les màfies continuen traficant amb les dones i per a justificar el sexe de pagament.

El propi Pla d’Igualtat de l’Ajuntament fa referència a l’exigència que no es tracten les dones com objectes ni es faça una utilització denigrant de les dones en les imatges. I recordem que el govern valencià acordà retirar els anuncis de prostitució dels autobusos metropolitans, per fer apologia de l’explotació sexual de les dones.

A banda d'aquests aspectes, no hem d’oblidar que eixos anuncis encobreixen activitats de proxenetisme, lligades a la contractació i pagament d’aquests espais per part de persones alienes a les que s’anuncien.I aquest aspecte va en contra de l’ordenança reguladora de l’espai urbà vigent.

Des d'EU-Alzira també exigirem que en el Pla d'Igualtat de l'Ajuntament, que s'ha de renovar enguany, s'inclouen polítiques socials que es dirigisquen cap a les dones que es veuen obligades a exercir la prostitució, que implique tots els departaments i també a Serveis Socials. Hem de dir que la presència de prostitutes en alguna zona del terme, com la carretera de Benimuslem, és constant, i cal poder assessorar i donar oportunitats a aquestes dones.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira: “no podem permetre aquest tipus d’anuncis. No denunciar aquests continguts fa a la societat còmplice de la discriminació i la desigualtat que sofreixen constantment les dones en tots els àmbits de la seua vida. I encara que supera tota aquesta problemàtica l'àmbit municipal, no hi ha cap dubte que cal posar en marxa polítiques centrades en les víctimes i que vagen en la direcció de tractar d'eradicar la prostitució de la nostra societat”.

EU-Alzira

 

 

 

 

 

 


 

                           
 .-000083                                                                                             .-000111
                           
.-000115                                                                                      .-000118
                             
                      .-000119                                                                                                          .-000012

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Observador - 14/09/2012
Lo que pasa es que al Ayuntamiento de Alzira la discriminación de la mujer le importa un pimiento... Si hay dinero de por medio!!!
Espejo - 15/09/2012
¡ Ja ja ja ! ¡Menos hablar y a comprar todos el ABC en vez de vuestros periodicos habituales que es el unico sin anuncios denigrantes contra la mujer, sino sereis complices con vuestro apollo a los periodicos con ese tipo de anuncios!
Verbigratia - 17/09/2012
¿"Apollo"? ¿No será apoyo lo que tu quieres decir? Porque "a pollo huele en la pollería". Dicho lo cual te diré que cada cual compra los periódicos que le salen de donde también salen los "pollos".

Una cosa es un periódico que lo compra quien quiere y lo abre delante de quien quiere. Y otra los anuncios bastardos de un repugnante negocio, que combina la trata de blancas con el maltrato sistemático a la imagen de la mujer, exhibidos en grandes avenidas, con grandes cartelerías emplazadas en un vehículo con el único fin de no tributar por hacer publicidad, todo ello aderezado con el reparto de pasquines publicitarios de dudoso gusto en zonas de colegios, institutos, etc.

Pero en fin ya sabemos que hay personas de la derecha rancia que se gastan el dinero de los contribuyentes en señoritas "traductoras" (caso EMARSA) como las que se exhiben en esos pasquines y ya sabemos que la extrema derecha valenciana tiene en la prostitución uno de sus mayores filones. Así que por mi, como si alguien quiere usar la tercera del ABC para limpiarse el culo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal