Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 30 de octubre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 L’IES Tulell d’Alzira ha celebrat l’inici de curs amb una festa

Amb nombroses competicions esportives, un dinar i representacions teatrals


 

Unes 200 persones participàrem el passat cap de setmana en la Festa d’Inici de Curs a l’IES Tulell d’Alzira, gaudint del dia i demostrant que l‘educació també pot ser una festa.

Entre altres coses celebràrem que som un bon institut i que malgrat totes les irracionals, injustes i immerescudes retallades del Govern, que ens ha reduït la plantilla en 12 professors respecte a l’any anterior, encara seguim treballant per la qualitat de l’Ensenyament Públic, un Ensenyament que és de tots i sense el qual molts no hauríem pogut accedir als estudis mitjans ni superiors. Per tant hem de defensar-lo tots i no permetre cap retallada més; sols tindrem un futur millor si eduquem bé als joves del present.

Així doncs, durant la festa es feren nombroses competicions esportives, organitzades pel departament d’Educació Física amb els alumnes que s’havien anat apuntant durant la setmana anterior.

Paral·lelament férem també uns treballs de protecció del minibosc autòcton que plantàrem el curs passat i en un any en que s’han cremat més d’un milió d’arbres a les nostres muntanyes, una vertadera catàstrofe ecològica. Nosaltres hem aconseguit plantar i mantindre vius durant aquest dur estiu 100 arbrets autòctons que ara ja es mantindran per ells a soles; això és el que cal fer per tot el nostre territori si no volem que es convertisca en un desert sec i erm.

Posteriorment, mentres alguns pares de l’AMPA preparaven l’esmorzar, el grup de teatre Junts Podem, de ProSub, va representar La família Nariguete, al gimnàs del centre. Una obra graciosa que fou molt aplaudida pels espectadors.

Finalment acabàrem amb l’esmorzar-dinar col·lectiu. A tots els participants, gràcies per la col·laboració.

Pedro Domínguez

 

 

.-000019


               

 .-000166                                                       .-000174
 


                             
.-000084                                                                  .-000154
                          

 .-000100                                                                                          .-000102





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal