Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.597
EL SEIS DOBLE
miércoles, 21 de noviembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Compromís per Alzira es reuneix amb l’Associació de Veïns de L'Alquerieta

“Assumim el compromís de continuar recolzant les peticions del barri com sempre hem fet”


 

Seguint el contacte periòdic de Compromís amb les associacions de veïns d’Alzira, i tenint en compte la presència del seu president i veïns del barri en els últims plens celebrats on han intervingut i han denunciat el malestar que tenen pels greus problemes de convivència del barri, ens reunirem en la seu de l’associació dilluns passat.

Darrere d’explicar-nos de forma detallada la realitat -ja coneguda- del barri i les seues principals reivindicacions plasmades en el document de treball denominat Azahara, des de la coalició Compromís per Alzira assumim el compromís de continuar recolzant les peticions del barri com sempre hem fet i traslladar al pròxim ple tres objectius bàsics per al pròxim exercici i que han de tenir la seua plasmació en els pressuposts municipals de l’any que ve.

 

Aquests són

La creació i posada en marxa d’una patrulla de seguretat ciutadana composta per membres de la policia local i policia nacional que done servei les 24 hores de cada dia i que tinga com a objecte conèixer al detall el barri, els seus habitants i atendre les incidències i problemes que diàriament poden succeir.

La redacció i signatura d’un Conveni entre l’Ajuntament d’Alzira i l’Associació de veïns de l’Alquerieta per a la cessió de les instal·lacions existents en el CPC fora de l’horari administratiu habitual per a fomentar la realització d’activitats de formació, culturals, esportives i de qualsevol índole amb l’assumpció de compromisos per ambdues parts per a garantir un ús adequat del mateix.

La creació i obertura a l’edifici del CPC d’una oficina d’atenció als veïns que estiguen interessats en l’adquisició por qualsevol títol d’uns dels habitatges que han sigut abandonades darrere de la crisi econòmica i que apareixen tapiades, dins l’objectiu de revitalitzar el barri que persegueix l’associació, així com la implantació d'ajudes directes (minicrèdits per a les noves botigues i comerços que s’instal·len al barri).

Paco Gimeno

Regidor Compromís per Alzira

 

 


              

     .-000144                                                                    .-000146

 

 

 

 

 



                            
                      .-000180                                                                                                         .-000012
                            
  .-000021                                                . -000173
                           
.-000006                                                                                                     .-000152

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alziro - 21/11/2012
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Gatocallejero - 21/11/2012
Si “Assumim el compromís de continuar recolzant les peticions del barri com sempre hem fet”... ¿De que vale esta reunión? ¿O es solo para hacerse la foto y ya está?
Ciudadana - 21/11/2012
Y la foto, ¿ Es de hoy o de hace dos veranos?.....
Jove - 21/11/2012
Pero no fer be no han fet ni una foto com toca.
VECINA - 21/11/2012
Esa foto son de las paellas de este año
viejo - 22/11/2012
Paco,me lo estoy planteando, como sigas con esas camisetas me tienes ganado para la causa, igual te voto a la proxima, has conseguido ser una simbiosis de Jimmy Page, Tere de Calcuta y Ladi Di muy interesante.
saludos.
Jaime - 22/11/2012
Las fotos son del dia de las Paellas. Como de constumbre se hicieron la foto y se fueron. Tal vez les molestaba el humo y el olor a leña quemada. Menudos politicos de pacotilla. Estos de compromis ya son como algunos del equipo de gobierno que van, FOTO y se van
uno que pasaba - 22/11/2012
Jaime, creo recordar que Carles y Paco estuvieron comiendo la paella con los vecinos y festeros.
sento - 22/11/2012
Va ser una reunió tant ben aprofitada i densa que lo que menys importava era immortalitzar el moment. No es pot anar a una reunió i dir ara ens fem la foto per a deixar constància en la premsa i deixar els compromisos en paper banyat.
sento - 22/11/2012
No sols hem anat a les paelles si no que després en més d´una ocasió em donat la volta al barri amb els membres de l´Associació i no un any ni dos.
Genestar - 23/11/2012
Hem pegat la volteta anant darrere del sant, naturalment tots els anys i en totes les procesons.
perico - 24/11/2012
Genestar, crec que en ningun moment s´ha dit que estiguera algun sant per enmig, es cert que en octubre els de Comrpomís van estar en la paella amb els festers i es cert que van processionar els calderos des del foc fins a la taula, tal volta es a eixe moment al que et refereixes. Però que pillin eres amb els noms que agafes, que pillin.
jaime - 24/11/2012
uno que pasaba = estabas alli= de 4 de la foto 2 se quedaron y tu uno de ellos. buen dia(compromis)
sento - 24/11/2012
jaime, el dia 9 d´octubre a part de les paelles de l´Alquerieta es celebraba el dia de tots els valencians i valencianes, i tens raó hi ha que va complir en la visita i no es va quedar a la paella, primer per que no hi ha que abusar del treball dels demès i en dos que es queden ja esta be, i després perque portaven tot el mati participant en actes reivindicatius a Alzira i pobles del voltant com Sueca i Carcaixent i per la vespra anaren a València. Tu tranquil que en Compromís son de poble i no ens molesta ni el fum i l´olor a llenya cremada.
joanet - 24/11/2012
Tu dirección e-mail es incorrecta.
viejo - 25/11/2012
Se busca parado fotogenico o trabajador por cuenta propia para fotos de Compromis.
Paco Gimeno - 25/11/2012
Sembla que tenim al poble "admiradors" amb massa temps lliure i poca imaginació. Francament, si tot el que poden comentar els qui pretenen criticar-nos és sobre les fotografíes, i no sobre el contingut de les notícies, hauré de pensar que anem pel bon camí.
El que voldria aclarir, només afecta als que inventen intencions espúries i aprofiten de manera covard l'anonimat i la llibertat d'expressió per difamar-nos.
Jaime, després de llegir el teu primer comentari vaig atribuïr-ho a la ignorància; però el teu segón comentari mostra que estaves ben informat. Així, has mentit a conciència. Quins criteris ètics o morals creus que pots invocar per nomenar-nos "políticos de pacotilla" o fer-nos iguals a tots els polítics, si per fer-ho només pots recorrer a una mentida?
Gatocallejero, si la reunió que ferem, i les que farem, amb els veïns de l'Alquerieta, serveix per alguna cosa o no, el temps ho dirà. Òbviament, nosaltres no estem per perdre temps amb reunions poc profitoses i, per tant, farem el possible per què les reunions servisquen i totes les reivindicacions de la barriada vagen fent-se realitat. Que no anàrem per cap foto ho demostra el fet que no ens ferem cap ni una, i per això apareix una fotografia feta al barri, però que no correspón a eixa reunió; mostra també què, com diu sento, visitem el barri i mantenim el contacte amb l'Associació de Veïns de forma habitual.
Afortunàdament, els membres de l'Associació saben del nostre compromís amb les seues reivindicacions i cap mentida ni insidia podrà canviar això.
HayacK - 25/11/2012
El problema Paco, es que hoy día una imagen es importantísima. ¿Quienes eran los protagonistas? ¿Los vecinos o los concejales? Una cosa es hacer una foto en la reunión, en el momento del trabajo, y otra es, aparte de no tener esa foto, además poner una foto de los concejales. Ese matiz es importante, y puede dar lugar a pensar que, lo verdaderamente importante es la foto y no la reunión en si. Y no pretende ser una crítica... XD Es simplemente que estos detalles hay que cuidarlos. Porque si no queréis que se os identifique como un partido más... ¿Por qué caeis en esos mismos vicios?
Salud!
viejo - 26/11/2012
Hayack

Sencillamente porque sois iguales, habeis convertido la politica en espectaculo, las ideas en merchandising, el compromiso en fotos de recuerdo. Lo siento, pero yo solo veo a funcionarios sonrientes de visita a una barriada castigada por el paro, la marginacion y la pobreza.
Aun estoy por ver a una ONG nacionalista o de izquierdas que realize la labor solidaria y sin fotos, de esa iglesia a la que tanto criticais.
saludos.
mayorista depescao - 26/11/2012
viejo........ !que esa iglesia la pagamos todos !, es decir todo lo que hace esa iglesia es a costa nuestra, y ellos tiene la exclusiva de ese "mercado",que me den a mi el presupuesto de esa iglesia que tanto alabas tú y veras si hago labores solidarias......Las ONG suelen ser apoliticas, otra cosa son las "fundaciones" que tiene su colorido politico y su objetivo de defraudar y estafar eleganteylegalmente, aunque suele ocurrir que politico que no tiene a mano una fundacion utilice una ONG, bueno ocurre con el PP, y en valencia, como no.(caso Blasco)...........estas cosas "no estan por ver" en esta nuestra comunidad.
viejo - 26/11/2012
"Minorista de pescao", (perdon por rebajarte la graduacion, pero tu comentario no daba para mas)
Tambien a los partidos , los sindicatos, las organizaciones empresariales, etc. etc. los pagamos entre todos y ya ves lo que hacen por los afectados por el paro y la crisis.
Date una vuelta por Caritas y veras a decenas de personas que de forma altruista y voluntaria estan recogiendo ropa y alimentos para repartirlos entre los necesitados, para eso no hace falta dinero, solo la voluntad de ayudar a los demas, sin fotos ni palmeros, esa es la verdadera solidaridad.
Las ONGs son las personas que las forman y por supuesto, las hay de todas las tendencias politicas.
baphomet - 26/11/2012
Vinga va guelo, que tens la mà molt ampla per segons qui, i el puny tancat per als qui et treuen el son. Només amb els ulls tancats amb pany i clau pots afirmar bobades com aquestes. No hi ha més cec que aquell que no vol veure. Què no hi ha als sindicats milers de treballadors què, de manera totalment altruista, cedeixen un bon tros de temps de la seua vida per defensar els drets dels seus companys a les fàbriques, a les seus sindicals, o a altres llocs on els sindicats tenen poder de representació??? Creus que només els alliberats sindicals realitzen eixes tasques??? Si no els has vist poc conèixes el món del treball. De la mateixa manera que dins dels partits polítics tots no son regidors, alcaldes ni ministres. Pot ser tú els menysprees dient-los "palmeros", però son afiliats i militants que cedeixen bona part del seu valuós temps pre defensar i donar a conèixer les seues idees, i moltes vegades, eixes idees impliquen accions solidaries amb els seus conveïns. O creus que els militants de partits i sindicats no engrossen les files de moltes ONG's??? Tampoc he vist mai cap bandera de Cáritas, o de Amnistia Internacional, per posar-te dos exemples d'ONG's de diferent índol, a les portes de les empreses que pretenen acomiadar a centenars de milers de treballadors. Quan un treballadors necessita d'alguna entitat que el defense de qualsevol problema laboral no acudeix a l'esglesia, ni a Caritas, sinó a un sindicat. Si no els has vist es per què no has volgut guelo, però estàn ahí, representen al conjunt de treballadors, i s'han guanyat eixe dret en eleccions sindicals lliures, i votats per milions de treballadors a tot Espanya. Qui elegeix els bisbes i aquebisbes??? Amb quina legitimitat reclamen subvencions de l'estat????
I ja, el què és de traca. és la teua asseveració sobre el fet què les ONG's no busquen les fotos ni els "palmeros", quan Cáritas, per exemple, publicita totes i cadascuna de les accions solidaries que fà. I com Cáritas, Intermón, Metges o Farmacèutics sense Fronteres.... Fins i tot els Paiasos sense fronteres he vist jo a la tele, cada nadal, publicitant-se i fent-se les fotos corresponents.
viejo - 26/11/2012
Acaso vas a comparar a unas monjas o medicos que se dejan su vida salvando vidas en Angola a unos concejales-funcionarios que se hacen fotos en una zona deprimida de Alzira.
Acaso vas a comparar a los militantes de base que pegan carteles una vez cada cuatro años o a los sindicalistas de base que llevan banderitas y tocan el pito en las manifestaciones , con la gente que cada dia fuera de sus horas de trabajo se dedican a recoger ropa y comida para entregarla a las personas necesitadas.
Vamos chico haztelo mirar, has perdido la perspectiva, has perdido el Norte.
baphomet - 26/11/2012
Jo no compare res guelo; però no estic disposat a acceptar les teues brofegades i mentides de reaccionari contra militants de partits i sindicats d'esquerra que no solament fan el que tú dius, sinó que es deixen la pell a diari, jugant-se moltes vegades fins i tot el seu lloc de treball, per evitar les injustícies que dia rere dia, pateixen molts espanyols. Cadascú fa el seu paper en els seus àmbits, i tú ets molt lliure de lloar aquells pels qui pugues profesar admiració, però eres un miserable si, per a criticar aquells que no t'agraden, recurreixes a tòpics, mentides i imfàmies. Passa't tú per qualsevol seu sindical i trobaràs persones disposades a ajudar als seus companys de classe. Cert que alguns ho fan de manera professional, com a qualsevol ONG i Cáritas no es cap excepció; però molts ho faran de bon grat sense esperar res a canvi.
Cada any moren assasinats a molts paísos africans com el que tú has nomenat, centenars de sindicalistes que es juguen la vida defensant els drets de treballadors front els interessos de moltes empreses que exploten els seus recursos naturals. Moltes vegades eixes empreses tenen la seua matriu a casa nostra, i els seus directius pasen entre nosaltres per persones decents. De fet, molts d'ells acudeixen a confesar-se i a comulgar a moltes de les nostres esglesies sense que ningú els pregunta ni recrimina res. Tres parenostres i dues avemaries i au.
Mentre tant, eixos centenars de sindicalistes assasinats per matons i sicaris no eixen als mitjans de comunicació oficials. No existeixen. I tú no vols que els compare amb els monjos i monges que estàn predicant per allí???? No puc comparar-los!!!! Son infinitament millors!!!! Al cap i a la fi, els sindicalistes no esperen altra recompensa pels seus sacrificis que anar-se'n a dormir amb el cap ben alt i amb l'orgull de saber que els seus amics, companys i familiars, poden sentir-se ben orgullosos d'ells. Mentre que frares i monges ho fan per que esperen una bona recompensa per part del creador a l'altra vida. No estàn exemptes d'egoisme els seus mèrits solidaris.
viejo - 27/11/2012
Sigues desnortado, ahora me quieres comparar a los sindicalistas que se juegan la vida en los paises tercermundistas con los sindicalistas de aqui, lo tuyo no tiene remedio, eres capaz de cualquier cosa por justificar cualquier chorizada.
He citado a partidos, sindicatos y organizaciones empresariales, porque por casualidad o no, todos ellos formaban parte de los consejos de administracion de las cajas, calificadas por muchos como las principales causantes de la crisis financiera actual.
En los principios del siglo XX y en la dictadura de Franco, los sindicalistas eran solidarios, hacian cajas de resistencia, los que tenian trabajo ayudaban a los huelguistas con dinero y alimentos, parecido a lo de ahora.
Recuerdas la ultima huelga general, muchos de los funcionarios que unos meses antes gritaban y pedian solidaridad porque les habian rebajado el sueldo, el dia de la huelga estaban en su puesto de trabajo para que no les quitaran el sueldo de un dia. ¿Recuerdas las aulas vacias y los maestros y profesores en sus puestos?, yo si los recuerdo, ¿recuerdas el ayuntamiento vacio y los funcionarios en sus puestos?, yo si los recuerdo. No querian dejar de cobrar un sueldo que ese dia de "vacaciones" cobraban de los impuestos de todos los españoles.
Vamos chico, calmate y deja de decir tonterias.


baphomet - 27/11/2012
Doncs igual que tú, que compares a les monges i frares que es juguen la vida a països africans, amb les panxes agraïdes que ens donen sermons per ací!!!
Conec molts sindicalistes d'ací que han anat a països del tercer món a col.laborar amb els seus homónims d'allí; a posar en marxa projectes solidaris, o simplement, a mostrar el seu suport a determinades causes, com la del poble saharaui. Molts dels treballadors i funcionaris que no secundaren la vaga (jo diria que tots) no son sindicalistes de base, ni de res. I si en algún moment algún d'eixos treballadors ha secundat alguna protesta (bé siga lluint samarretes o acudint a alguna concentració o manifestació), però després no han sigut capaços de renunciar a cap dia de jornal, allà cadascú amb la seua conciència, dignitat o coherència, com tú preferisques. Però això no pot validar que mentisques sobre els sindicats o sobre molts polítics honestos que desinteresadament lluiten per deixar un món millor als nostres (als teus també) fills.
També l'esglesia formava part de molts Consells d'Administració de les Caixes, i també algún frarot s'ha "jubilat" amb pensions escandaloses; però tornes a callar sobre això. Reflexiona guelo; en el fons, podria coincidir amb tú amb moltes de les coses que critiques, però no soc jo l'únic "desnordat" que escriu per aquest mitjà.
viejo - 28/11/2012
Buphonet
Sigues con tus memeces, sigues comparando a los religiosos de aqui que se juegan la vida alli, a los inexistentes sindicalistas de aqui que se juegan la vida por los sindicalistas de alli.
Estoy harto de estos sindicatos y de estos politicos que solo han conseguido una sociedad peor para mis hijos que la que yo tuve. Una sociedad en la que nos sentiamos participes de un cambio social, existian ideales, existian principios, teniamos un futuro, un futuro de libertades. ¿Y ahora que? somos un pais de emigrantes en busca de un mundo mejor, hemos formado a los mas preparados españoles de la historia para que tengan que salir de su tierra, una sociedad con empleos basura para nuestros jovenes, donde los sindicatos, partidos y asociaciones empresariales constituyen fundaciones para evitar la fiscalidad del Estado, donde los profesores presumen ante sus alumnos de sus tecnicas para copiar en los examenes, donde politicos sinverguenzas dicen que estan en politica para colocarse, donde politicos, sindicatos y organizaciones empresariales formaban parte de las cajas de ahorros que han arruinado este pais, etc. etc..
Por favor, que dejen de luchar por un mundo mejor para mi, que se vayan a su casa, ahi estan los resultados, aunque siempre les quedara el palmero de turno que babeando dira aquello de ¡que mentiras dice este "viejo"!
no es lo mateix - 28/11/2012
d´acord que en Càritas tal volta son dels poc cristians que es creuen lo que prediquen, però no confundiu dient que es lo mateix Càritas que la empresa anomenada Església Catòlica. El següent article clarifica molt les coses.
http://www.diariodesevilla.es/article/sociedad/1269525/caritas/recuerda/la/iglesia/aporta/menos/su/presupuesto.html

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal