Martes, 7 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.241 Año: 18 Noticias: 45.976 Fotografías: 108.967 Comentarios de usuarios: 125.627
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de noviembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El col•lectiu del Bloc d’Alzira ha triat Vicent Ginestar com a nou secretari local

Entre les prioritats principals de la nova executiva està treballar i aportar solucions per a les persones d’Alzira que estan patint les conseqüències de la crisi



Ahir es va celebrar el Congrés Local del Bloc d’Alzira en el qual es va renovar l’Executiva Local. La candidatura encapçala per Vicent Ginestar va ser elegida per unanimitat i està formada per les següents secretaries i persones: Vicent Ginestar, secretari local; Sara Garés, vicesecretaria local; Albert Furió, organització; Carles Aranda, Política Municipal; Jordi Sánchez, Comunicació i Finances; José Beteta, acció electoral i implantació, a més de ser el secretari del Bloc Jove; Miquel Oviedo, sectorial d’Educació; Vicent Camarasa, sectorial d’Agricultura i Medi Ambient; Adelaida Pau, sectorial d’Acció Social i Esports; Carmen Vives, sectorial de Serveis Públics; Empar Calatayud, sectorial d’Empresa i Comerç, i Àngels Pérez, sectorial de Festes.

L’executiva local del Bloc d’Alzira té entre les seues prioritats principals treballar i aportar solucions per a les persones d’Alzira que estan patint les conseqüències de la crisi. Hem de continuar augmentant la nostra implantació en la societat, que els veïns i veïnes ens senten pròxims i aconseguir la complicitat dels mateixos per a poder detectar i conèixer tant els grans problemes que ens afecten com a poble o barriada com els que afecten els individus o a determinats col·lectius. I el més important, intentar entre tots trobar solucions, els ciutadans no poden estar apartats 4 anys de les decisions que prenen per els politics i que els afecten. No es poden permetre decisions com la del govern central que afecten greument als drets dels ciutadans i a nivell local situacions kafkianes com la prohibició de sopar en la muntanyeta sense contar amb els veïns ni respectar costums.

A Alzira estem patint una situació critica igual que en l’estat espanyol, agreujada per culpa de la mala gestió del Consell, amb ciutadans i ciutadanes fent cues en les farmàcies, amb un major ràtio d’alumnes en els col·legis, amb dificultats i llistes d’espera per a accedir als especialistes en sanitat, centres de salut davall mínims en els 3 mesos d’estiu, amb les nostres persones dependents i les seues famílies que estan patint l’estrangulació econòmica de la llei de la dependència, amb el número de parats en augment mentre no s’està recolzant als autònoms i a la xicoteta i mitja empresa, amb els comerços tancant l’un darrere de l’altre i al mateix temps el sector de l’agricultura que ha sigut durant altres crisis la salvació de moltes famílies ha deixat de ser-ho.

I mentre tot açò passa, l’alcaldessa d’Alzira no està a l’altura de les circumstàncies, ha delegat la gestió de la ciutat i de la crisi en els seus regidors i no esta tenint una postura reivindicativa davant del Consell i de l’Estat, ni ara ni en els anys anteriors. Fa falta un canvi polític per a revitalitzar Alzira i això només pot passar per unir esforços dels partits polítics de l’oposició i dels que sent de calat progressista no tenen representació, del món associatiu, de les persones que vulguen treballar per una ciutat més justa i dels ciutadans i ciutadanes, i tot això no tenim cap dubte que només es pot aconseguir creixent i fent més gran Compromís. I en eixa línea hem treballat i continuarem treballant des del BLOC.

Bloc d’Alzira

 
 
 
 
 
 
 

 
                             
  .-000141                                            .-000143          .-000103                                        .-000136                                  


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal