Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Demà es fa públic el veredicte dels premis infantil i juvenil dels Ciutat d’Alzira

El 8 de novembre es coneixeran els guanyadors de la resta de categories



s#ierra20130211

Demà, dijous 31 d’octubre, es farà públic el veredicte del XVIII Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i el del XVIII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre. El nom dels guanyadors es donarà a conéixer en el transcurs d’un acte que tindrà lloc a les 12 h a l’IES Josep Maria Parra d’Alzira. A més del regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, Carlos Correal, hi assistiran representants de les entitats patrocinadores d’ambdós guardons: Josep Gregori, editor de Bromera, i Josep Maria Catalunya en representació de la Fundació Bancaixa.

Després de la proclamació del veredicte, hi haurà una sessió d’animació a la lectura per a escolars, a càrrec de l’escriptor Vicent Enric Belda, sobre l’obra Les ombres del bosc, guanyadoradel XVII Premi de Narrativa Vicent Silvestre.

El jurat del XVIIIPremi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil, dotat amb 16.000 €, està format per Vicent Enric Belda, Ramon Ferrer, Gonçal López-Pampló, Carlos Correal i Bernat Santabasilisa.

De la seua banda, el jurat del XVIII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, dotat amb 2.500 €, està format per Bernat Bataller, Josep Lluís Doménech, Assumpció Perepérez, Jordi Sierra i Fabra i Carlos Correal.

Tot i que el veredicte es donarà a conéixer demà, els guanyadors rebran l’estatueta dissenyada per Manuel Boix el proper 8 de novembre. De la mateixa manera que el guanyador del VIII Premi de Teatre Ciutat d’Alzira, Carles Alberola amb l’obra M’esperaràs?, els guardonats del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i els del Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre recolliran el seu premi en el transcurs de la tradicional gala de lliurament dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Els guardonats de la resta de categories es donaran a conèixer durant aquesta vetlada literària: el XXV Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, el XIX Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, el XV Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta i el VIII Premi de Poesia Ibn Jafadja.

Nota de prensa del departamento de Comunicación del Ayuntamiento de Alzira.

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
.-000025
 

 

                           
 .-000210                       .-000132   .-000113                                                                .-000080

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal