Dos infantils es lesionaren en l'entrenament d'ahir pel mal estat del terreny de joc

" />

Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
miércoles, 3 de junio de 2009
Clic en la foto para ampliar

Pablo, jugador de l’infantil A, és atés d’un esguinç de genoll pel fisio del club Pepe Montalva
Ver imágenes de esta noticia
1

 Jugadors i tecnics del Ciutat d’Alzira protesten per entrenar en un camp de terra en lamentables condicions

Dos infantils es lesionaren en l'entrenament d'ahir pel mal estat del terreny de joc


Els jugadors i tècnics de l'escola Ciutat d'Alzira FB han dit "prou" d'entrenar en el camp de terra de Tulell davant les continues lesions que pateixen a consecuència del mal estat del terreny de joc.

En l'entrenament del passat divendres una jugadora de l'equip femení es va clavar una pedra en caure d'esquenes i va tidnre que sera atesa a l'infermeria.

Ahir dimecres, en tans sols 5 minuts de diferencia, dos jugadors de l'infantil A, Pablo i Jonathan, patiren un esquinç de genoll i altre de turmell respectivament. Tots dos foren atesos pel fisio, Pepe Montalvá, i a bon segur es perdràn el darrer partit de la temporada que l'infantil de la Primera Regional Regional disputarà a Tulell davant el Plus Xàtiva, després de fer una magnífica campanya.

El director de l'escola, Pepe Casado, ha lamentat que el de Tulell "siga el camp de terra més dolent de tota la comarca, per la seua superficie irregular i la proliferació de pedres". Les caracteristiques de la terra fan que "pateixquen les articulacions i per tant que proliferen les lesions" diu Casado, a més de la "polseguera que es fa perque apenes es pot regar donat que s'enfanga amb facilitat".

Casado ha advertit que la pròxima temporada no utilitzaràn este camp "si continua amb les mateixes condicions" tot i que el camp de gespa artificial "siga insuficient per poder entrenar tots els equips com cal".

La directiva del Ciutat d'Alzira es va dirigir recentmente tant a l'alcaldessa d'Alzira, Elena Bastidas, com al regidor d'Esports, Eliseu Candela, per demanar-li la construcción d'un segon camp d'artificial a Tulell.

"Amb dos camps sintètics s'acumplirien les expectatives de creiximient i les necessitat d'esta escola durant molts anys", diu l'escrit enviat pel president, Rafael Giménez.

Els directius han encetat esta setmana el torn de reunions amb els diferents grups municipal de l'Ajuntament d'Alzira per tal d'explicar-los les necessitats d'esta escola que conta amb l6 equips federats i més de 250 jugadors.

El Ciutat d'Alzira proposa que a l'actual camp de terra es facen pistes de tenis i de pàdel per tal d'ampliar l'oferta esportiva de la Ciutat Esportiva Jordi Martínez Aspar. 

Xavier Espanya

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'AlziraInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pare - 05/06/2009
Una vergonya açò del camp
Pepera - 10/06/2009
Si home, primer que s´encarreguen de donar empleo als parats y després lo demés,a més cobreu altes quotes desde els 5 anys dels xiquets,de segur que podrieu fer algo vosaltres per apanyar l camp,es molt bonic aprofitar-se dels diners del demés!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal