Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.059 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
jueves, 25 de junio de 2009
Clic en la foto para ampliar

Els guanyadors de les diferents modalitats de 2008
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià informa que s'han aprovat les bases que regiran els Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2009

Els guardons de les set modalitats seran lliurats la nit del 13 de novembre de 2009 en el transcurs d’un sopar literari


Les obres participants han de ser originals i inèdites. Els originals, mecanografiats i perfectament llegibles, s’hauran de presentar per quintuplicat i caldrà fer constar en la coberta, a més del títol corresponent i del nom del premi a què es presenta, el nom de l’autor, l’adreça i el telèfon. Les obres també poden presentar-se sota pseudònim; en aquest cas, s’hi haurà d’adjuntar la plica corresponent.

El jurat seguirà el procediment de votacions successives fins a obtenir una majoria de vots a favor d’una obra determinada, que serà la guanyadora. Amb tot, si el jurat creu que cap de les obres presentades no assoleix la qualitat mínima per a ser publicada, el premi podrà no ser adjudicat. En cap cas, l’import del premi no serà fraccionat.

Les obres que opten als premis s’hauran de trametre a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, carrer de Sant Roc, 6 - 46600 Alzira (telèfon 962.459.250, correu-e [email protected]), excepte les que opten al Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, les quals s’hauran de trametre a la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, avinguda de Blasco Ibáñez, 13 - 46010 València.

Amb independència de la data de l’anunci públic del nom dels guanyadors –que s’especifica en les bases concretes de cada modalitat–, els guardons de les set modalitats seran lliurats la nit del 13 de novembre de 2009, en el transcurs d’un sopar literari en el qual els guanyadors, a més del premi en metàl•lic, rebran el trofeu dissenyat per Manuel Boix, símbol dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Els originals no guardonats es podran recollir, a partir del dia 1 de desembre de 2009, a l’Ajuntament d’Alzira, excepte els del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, que es podran recollir, a partir del mateix dia, a la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València.

Les despeses de missatgeria que poguera causar la devolució de les obres aniran a càrrec de l’autor que ho sol•licite. Així mateix, l’organització declina tota responsabilitat en cas que, accidentalment, se n’extravie alguna còpia. Transcorregut un termini màxim d’un mes, es procedirà a la destrucció dels originals no reclamats.

La presentació dels originals comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri.

 

 

Podeu llegir les bases completes en el arxiu pdf que s’adjunta a esta noticia

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Archivos de esta noticia  -  Si tu navegador no abre estos archivos, pulsa el botón derecho del ratón y selecciona la opción "Guardar enlace como".

Bases completes Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2009

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal