Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de abril de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 El Club Atletisme La Ribera ha obtingut una gran quantitat de medalles en les competicions en les que ha participat

Demostrant així el bon treball del club



.-000274

El cap de setmana s'inicià el dissabte pel matí en Sueca, on els atletes alevins del C.A. La Ribera feren bona collita de medalles, algunes ben madures com els tres ors en Javalina, 1000 ml i 2000ml dels xics, Oscar Martinez, Kevin Ayen  i Marc Garcia. Les xiques tambe arreplegaren en 2000 ml la plata de Inma Soler i la `propina en pes del tercer un altra volta Marc.

Brillant tambe va ser la participació de Toni Lopez, Marc Uroz, Monica Montalva, Nayara Vila, Alba Botija, Oscar Jordan, Alvaro Esparza, Rocio Marín, Patricia Pérez, Sergi Celedonio, Alberto Oltra.

Ja per la vesprada, els atletes cadets del C.A. la Ribera van competir en les pistes del Túria en el campionat provincial per equips a l'aire lliure, aconseguint un brillant tercer lloc en xics i un quint en xiques a tan sol un punt de les quartes.

 En categoria femenina, les nostres velocistes van ser Julia Ferris(100m), Laura Medina(100m), Andrea Boix(300m) i Ana Navarro(300m), les quals es van barallar amb les corredores més ràpides de la seua categoria.

Les riberenques que van competir en tanques van ser Andrea Marín (100mv) i Blanca Juan (300mv), sent esta una prova molt tècnica i difícil.

Una altra debutant en la competició va ser Marta March, que va participar en salt de llargada i llançament de martell, donant-lo tot per l'equip.

En les proves de mig fons vam aconseguir un segon i tercer lloc, després de dos carreres realitzades molt intel·ligentment per part de  les batalladores Carla Castillo(600m) i Roser Oltra (1000m).

En la prova de 3000 m, Lorena Gimenez va tornar a dominar la seua prova preferida, aconseguint el seu millor temps d'esta temporada.

En la difícil prova d'obstacles, la debutant Lucía Botija, va tindre com a premi el segon lloc després d'un final d'infart al esprint

En la resta de proves de llançaments, bots i relleus, les atletes riberenques es van repartir la seua participació per a aconseguir la major quantitat de punts, quedant finalment en quinta posició.

 En categoria masculina, comptàvem amb un equip més potent que en categoria femenina i les expectatives es van complir, aconseguint una tercera posició.

El millor velocista actual de l'equip riberenc, Marcos Roig va fer doblet en ambdós proves (100m-300m), destacant sobretot en la prova reina, on va estar entre els millors, on també participà Andreu Sanchis, que completà la seua actuació en la dificil prova de marxa.

En 600 m destaquem el segon lloc de Josep Sanchís, que contínua progressant a velocitat de creuer i la gran carrera d'Andreu Martínez que es deixa l'ànima en cada prova que realitza.

En 1000m, gran segon lloc de Josep García i bona carrera de Josep Algarra.

En 3000m. Said Gritta va aconseguir la segona posició i Alejandro Torres va ser tercer, realitzant este últim una gran competició en salt d'alçada.

En obstacles Marc Domenech va liderar la prova fins a l'últim pas de ria i va finalitzar segon finalment en una carrera tàctica on també va participar amb moltes ganes Guillem Tàpia, Marc tambe va tindre que sustituir inesperadament al vallista dels 300 en la primera prova del campionat guanyant la seua serie i siguent segon per temps.

En les proves de tanques van participar Eric Montalvá i Jaime Dolz aconseguint punts importants per als Riberencs.

David Castillo va ser un dels herois de la jornada, aconseguint una brillant segona posició en salt de perxa i un treballat tercer lloc en 5km. Marxa on acavá destroçat pero orgullos, dos de les proves més difícils de la competició atlètica.

Fantastica la competició del saltador Alex Benavent  que va aconseguir el triomf en longitud realitzant la millor marca personal i va quedar segon en triple bot.

Els nostres saltadors i llançadors també van tindre una bona actuació donant molts punts a l'equip, destacant Pablo Soler, Juan Fco. Miguel i Marco Bono.

En relleus realitzaren bones carreres, tenint en compte els poquets velocistes amb què compta l'equip, pero arrivar quatre equips amb el testic a meta, ja ho trovem exitós.

Club Atletisme La Ribera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


                            
  .-000006                                                                            .-000276
.-000281




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesAtletismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alfredo - 19/04/2014
Enhorabuena a todos-as, las escuelas de atletismo de la Ribera siguen dando grandes atletas ,que una vez mas han dado la cara compitiendo contra los grandes del atletismo , en las pistas hay que ver como nos defendemos ante los grandes con todos sus atletas y entrenadores fuertemente subvencionados por la administración ayuntamientos ,patrocinadores y hay estamos Los de la Ribera que no hay manera de apearnos del podiun,esperemos que algún día se reclame por nuestros políticos un poquito de ayuda a nuestro club de atletismo ,no queremos quitar nada a nadie pero si lo que nos corresponde, nosotros no fichamos atletas para ganar los creamos en nuestras escuelas, como no creo, lo hacemos del todo mal , nos los fichan esos que reciben las grandes subvenciones, a un así , estamos donde estamos de las tres mejores escuelas de atletismo de la Comunidad Valenciana.
Una cosa esta clara , que Sábado nos pasamos los entrenadores era increíble lucharon hasta por el ultimo punto los cadetes, los alevines dieron muchas sorpresa.-
Felicidades a todos -as y esto no ha terminado nos queda lo mejor.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal