Miércoles, 8 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.242 Año: 18 Noticias: 45.976 Fotografías: 108.967 Comentarios de usuarios: 125.627
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de agosto de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Trobada de músics veterans de la Societat Musical d’Alzira

“La música uneix les persones i els moments que de jove s’han viscut com a membre d'una Societat Musical mai s’obliden”


 

 

.-000289

 

Aquest cap de setmana, un grup de músics i exmúsics de la Societat Musical d’Alzira de la dècada dels anys 70, es reuniren a la capital de la Ribera Alta per recordar vells temps i enyorar aquella època daurada de la banda alzirenya.

Van ser uns moments de retrobament, d’emocions, de records, un dia que mai oblidaran aquest músics que ja estan preparant un altre sopar per a Nadal.

El dia començà amb un esmorzar al típic Casino dels Carreters on els músics d’aquesta època solien anar.

Després, per la vesprada, a la seu de la Societat Musical d’Alzira, es van fer la foto de família i per la nit en un restaurant tingué lloc un sopar de germanor on fins i tot a algun membre li van caure les llàgrimes d’emoció.

Discursos, premis al foment del valencià que va guanyar José Manuel Rubio, seguit de Carolina Lluch i Mª Luisa Parrilla i amb menció especial per a Mª José Castillo, i un seguit d’anècdotes que van fer que fóra una de les nits més agradables que aquests músics recorden.

La iniciativa va començar en un dia molt trist, en el soterrament del nostre mestre Francisco Hernández Guirado, on més de 50 músics de l'SMA acudiren a donar l’últim adéu al Mestre. Allí va sorgir la idea que van impulsar Javier Marimón i Rosa Pérez.

En definitiva, un dia que passarà a la història d’aquest grapat de músics que junt al Mestre impulsaren l'SMA a ser una de les bandes capdavanteres a tot l’Estat.

Assitents a aquesta I Trobada:

Pepe Roig, Bernat Orovig, Guillermo González, Vicent Luis Pérez, Luis José Sánchez, Pepe Gonsalves, Toni Laporta, Ernesto Peris, Bernat Roig, José Masià, Dani Pardo, Santi Ríos, David Ríos, Mª Ángeles Pérez, Carmina Ramírez, María José Pérez, Eva Parrilla, Rosa Pérez, María Luisa Parrilla, José Felguera, Toni Goig, Mª Ángeles Grau, Salva Ausina, Carolina Lluch, Gracia Calatayud, José Manuel Rubio, Amparo Pérez, Inma Sánchez, Xavi Pérez, Eduardo Peris, Javier Marimónn. Mª José Castillo, Alfredo Ramírez, Bernardo Pérez, Fernando Parrilla, Francisco Ríos, Paco Sales i José Arocas.

Xavi Pérez

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 



                          
 .-000162                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000281                                                                                             .-000267
                           
.-000277                                                                                      .-000182

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal