Jueves, 9 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.243 Año: 18 Noticias: 46.003 Fotografías: 108.995 Comentarios de usuarios: 125.635
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de enero de 2015
Clic en la foto para ampliar

Presentació de l’obra de Ripollés | Foto d'arxiu: Hayack (El Seis Doble)
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira denuncia, de nou, les últimes fastuositats de l’ equip de govern que disparen el seu preu

Uns gastos que s’aproximen als 100.000 euros


 

.-000323

EU-Alzira torna a denunciar com les fastuositats del PP dels últims mesos disparen el seu preu, quan les prioritats i l’estalvi haurien d’anar a altres llocs. Tots aquests gastos sumen uns 100.000 euros, i això que encara no està tancat el pressupost del 2014 i no sabem el resultat final.

EU-Alzira lamenta el cost més elevat del previst i que altres anys, que doblen fins i tot el pressupost inicial, en diverses partides destinades a esdeveniments, festes i propaganda de l’equip de govern.

Tots aquests gastos sumen uns 100.000 euros. Entre els que destaquem els 17.000 euros que s’han augmentat del previst en protocol i propaganda de l’equip de govern, 10.000 de la campanya d’impostos, o bé es duplica la despesa pressupostada en l’apartat de gastos fallers.

Altres despeses qüestionables són els quasi 9.000 euros a l’obra de Ripollés (a banda dels 12.000 més previstos per al 2015); l’aplicació pressupostària on s’assigna el dinar massiu del Dia del Major puja a més de 20.000 euros; i la cavalcada de reis, la més cara fins ara en aquesta legislatura, ha pujat a més de 38.000 euros.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


.-000267
 .-000277


.-000182

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal