Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 27 de febrero de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La falla Camí Nou d’Alzira no és moneda de canvi de cap partit polític

“Hi ha a Alzira moltes qüestions més importants per a que estiguen fixant-se en la cessió d’un local”


 

.-000353

Davant la continua aparició de notes de premsa, per part d´alguns partits politics, sobre la cessió de les claus d´ un local propietat del Ajuntament, volem aclarir els següents punts.

En primer lloc, ens agradaria que el nom de la nostra Associació Cultural Falla Camí Nou, deixe d´eixir en els mitjans  de comunicació. Nosaltres no sóm moneda de canvi de ningun partit polític. Hi ha en Alzira moltissimes qüestions més importants per a que estiguen fixant-se en la cessió d´ un local, facen política de veritat, no política  electoralista a costa de una comissió fallera, formada per un col.lectiu de més de 350 persones que paguen el seus impostos com tots el alzirenys, i que per supost tenen el mateix dret que altres a disposar de un local cedit per el ajuntament.

La Associació Cultural Falla Camí Nou, és propietaria d´ una casa i un local ubicats en el C/ Lepanto, nº 5 i 7 comprades desde ja fa anys en el esforç i sacrifici dels fallers d esta comissió ; dos inmobles humils i que a dures penes entre les dos superen el 200metres.

És  de tota la poblacíó conegut que la nostra comissió, ocupaba el local de la antiga piscina , fa més de 35 anys, primer de lloguer pagant als antics propietaris i quant va passar a mans  municipals, ja se´ns van cedir les claus a canvi  del manteniment del inmoble, sent alcalde Francisco Blasco,  Pedro Grande, Alfredo Garés  i Elena Bastidas fins al any 2007 que definitivament es va tindre que abandonar per a la construcció d´un inmoble on s´ubicaría  la nova biblioteca i se´ns cediría un local d´uns  200 metres aproximadament.

Davant la imposibilitat d´ un local en la antiga zona de la piscina, el ajuntament i més concretament la nostra alcaldessa Elena Bastidas que fa huit anys ens va prometre un local, va optar per la cessió d´ un inmoble situat en el C/ Lepanto,n 3 junt al nostre humil casalet, que ens vindrà molt bé per a desenvolupar altres activitats , hui impensables en el nostre casal per falta d ´espai.

Gràcies al ajuntament d´Alzira i`a Elena Bastidas per complir la seua promesa , i respectar a un col.lectiu de més de 350 persones que repetisc tenen el mateixos drets que altres alzirenys.

Associació Cultural Falla Camí Nou

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
.-000356

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Morro y jeta - 27/02/2015
Como yo también pagor mis impuestos también quiero un local por el morro. Y de paso que me compreotro oor la jeta.
VERGONYA
U Consevol - 27/02/2015
Oxtia 8 anys per complir una promesa i encara li doneu les gracies?.
S' eu parat a pensar que casualment eu fa ara a 3 mesos d'eleccions (cuan veu que te el tema agre)
No va ser un regidor (Candela crec recordar, fora ara de la comisio) qui va prometer unes instalacions
prou, pero prou superiors a les cedides..... encara doneu les gracies.?
La falla cami nou no es coneguda per la seua " afinitat" a certs colors politics?
Menys demagogia per favor.
Enhorabona a tots els fallers de Cami Nou que podran disfrutat de les noves instalacions, disfruteu-lo, no entreu en el intercamvit de favors
aixo diseuliu als de sempre.
FORA PP
Atre qualsevol - 27/02/2015
"Morro y jeta". Como tú también pagas tus impuestos, tienes razón a pedir lo mismo que esa Falla, o sea, a juntarte con otras 350 personas, formar una asociación, y cuando esa asociación tenga unos 70 años de antigüedad desarrollando actividades, solicitas un local al ayuntamiento.
"U consevol" dos coses:
- lo d'estar sempre associant els actes del polítics en els interessos electorals ja fa olor, deixeu la cançoneta. Si no es cumplix un compromix, a criticar que no es cumplix... i si es cumplix, és que ho fan pels vots. El cas es que, més pronte o més tard, han cumplit. I la cesió de un local com eixe no és una cosa que es puga fer en 4 díes.
- Els tòpics d'associar certes falles en certes tendències polítiques és demagògia, desconeiximent o maldat. En colectius en tantes persones, n'hi han de tots el colors polítics.
PD: no sóc faller de Cami-Nou, pero entenc que n'hi han molts colectius (en menor número de gent que esta falla) que tenen locals socials cedits per l'Ajuntament.
cara, molta cara - 27/02/2015
I vostès volen entendre que els van fer una promesa en temps de bonança i que era no es el millor moment per a complir-la. Diguen la veritat, vostès no s´han conformat en un local que l´Ajuntament tinguera parat més que estiguera en altre lloc, i vos han comprat un local que no val ni de lluny els 190.000 que han tingut que pagat per ell per a que el tinguereu al costat de la falla. Es o no es una compra de favors amb motius electoralistes.
titin - 27/02/2015
tens raó altre qualsevol gràcies a abusos com este, els ciutadans acabaran obrint els ulls i preguntar-se el per que tots els ciutadans tenim que pagar estos locals públics que sols utilitzen una minoria per al seu ús particular.
Ramón - 27/02/2015
Escomencen el comunicat posicionant-se en contra de la politització i acaben diguent que "gràcies a l'ajuntament i a l'alcaldesa tenen local". A estos també els afecta "el caloret i el fret del verano" pensé jo.
Baix el paraigues d'associacio "cultural" es fan autentiques barbaritats d'ocupació i alteració de la tranquilitat i l'espai públic, les falles ja no son cuatre diez de festa entrañable, s'han convertit en una bogeria on la gent normal lo millor que podem fer es fugir, perque mos venen un diez anguniosos per a les persones que volem exercir el dret i el deure de treballar i que son la gran majoria.
Altre altre qualsevol... - 27/02/2015
Altre qualsevol.

Tampoc oblides que falles com Sant Joan o el Mercat, que són les que més anys es planten en Alzira ininterrompudament, es varen empenyorar en el seu dia per a comprar els seus respectius casals, deixant de plantar monuments de gran envergadura, Sant Joan des de 1980 no ha guanyat un primer premi en Primera i El Mercat va passar una gran sequera en matèria de premis, per pagar-se el seu casal.

Pel que fa a les altres 16 comissions que tenen algun local cedit per l'Ajuntament, no per això deixa d'haver-ne altres tantes que paguen religiosament lloguers que en molts casos s'enduen una gran part del pressupost que podrien dedicar a monument si fora el cas.

O siga, greuges comparatius hi ha de totes les classes i per a tots els gustos.
Benito - 27/02/2015
Aquí cualquiera se autoproclama 'cultural'. Hay más faltas de ortografía en esta nota que ninots en la falla.
Supongo que esta nota será fruto del chivatazo de Bastidas.
Y el que paga impuestos y no es fallero, ¿a qué tiene derecho?
Cafre - 27/02/2015
Menuda torpeza. Ahora que ya nadie hablaba de esto van en la falla y se ponen a defender al amo. Llama la atención que se quejen de aparecer en los medios y ellos mismos hagan revivir el "conflicto" enviando una nota de prensa cuando ya casinadie habla de ello. Por no hablar de que, pese a que se quejan de la política, no dudan en lamer la nalga de quien ha tardado 8 años en complir una promesa como apunta Ramón.
Solo se me ocurre una explicación. Que ante la "polémica" (artificial y sobreactuada por parte de Bastidas y sus secuaces) alguien le haya recordado a esta falla cual es la mano que les da de comer. Y que si no hacen nada pasarán a ser una falla de segunda, de esas que se lo tienen que pagar todo para montarse su fiesta.
Miquel - 27/02/2015
No tenemos derechos Benito, tenemos la obligación de aguantar -por imperativo político-, todo los que a ellos les apetezca.
Paella - 27/02/2015
"Gràcies al ajuntament d´Alzira i`a Elena Bastidas per complir la seua promesa , i respectar a un col.lectiu de més de 350 persones que repetisc tenen el mateixos drets que altres alzirenys" ¿Des de quan disposar d`un casal és un dret? No volen ser moneda de canvi de cap partit polític però agraïxen a Bastidas que els done el casal i jo em pregunte ¿Hi ha algun regidor del PP que siga d`eixa Falla? ¿la falla de Camí Nou té dret a que l`Ajuntament és gaste 190.000 euros en un local? Sincerament crec que l`Ajuntament caldria que tinguera una altra llista de prioritats i en la meua opinió un casal per a una falla determinada no és una prioritat, sembla que per al PP sí.
omg - 27/02/2015
Per a entendre un poc que alguns raonaments o explicacions son una presa de pèl, esta l'hemeroteca d'este mateig mig d'informaciò E6D , anar de sobrats i criticant que els limiten els gastos als monuments i desprès demanar un local " per la geta ", tè nassos la cosa: http://www.elseisdoble.com/vernoticia/3683/dos_de_las_tres_fallas_de_alzira_de_la_seccion_especial_a_favor_de_limitar_el_coste
Altre consevol - 27/02/2015
Però hauríem d'estar tranquils perquè eixe local es va a destinar a desenvolupar altres activitats culturals!
U Consevol - 27/02/2015
per al meu tocayo:
...no és una cosa que es puga fer en 4 díes, eu entenc perfectament, pero estem parlant segons el propi comunicat de 2920 dies; son 8 anys que la srta. Bastidas te "la patata caliente" en la seua cuina. y curiosament faltan meins de 100 dies per eleccions. ¡¡¡Oxtia!!! que vols que te diga, pensa lo que vuigues pero jo eu tinc clar.
No me digues que qui meneja el cotarro en eixa falla no te afinitat politica, perque no te eu creus ni tu.
No desitge el mal a ningu, no tinc maldat i no en coneixes per fer eixa afirmacio fora de tot lloc; pero si que te puc dir que estic molt resentit de un govern que tant a nivell local, com a nivell autonomic, com a nivell nacional ens unflen a MENTIRES. FORA PP.
aleluya - 27/02/2015
Cami Nou, la nota de prensa un poco tarde y mal.Ahora nos prepararemos para cuando el Ayuntamiento ceda el local de La Parrilla para el museo del Ninot para Junta Local y el local para casal de la Falla El Mercat en el mismo edificio , tendremos que volver a criticar en contra del PP y de las fallas, pero en fín en esta ciudad estamos acostumbrados a aguantar a envidiosos y a gente que protesta de todo.
FERNANDO - 27/02/2015
a parte de ser un acto electoralista que nos cuesta a todos los vecinos, una pasta. Lo que deberían hacer el resto de comisiones que no cuentan con el apoyo del ayuntamiento, es no dejarles entrar, cuando van de casal en casal bebiendo y comiendo gratis. este año si quieren beber y comer, que vallan a Cami Nou.
Pero ya os digo yo, que cuando pasen por cualquier comision de Alzira, a todos les caerá la baba y les atenderán mejor que a sus mismos falleros
Pasa lo mismo que en los resultados de las elecciones, nadie pide reclamaciones al partido que ha votado.
así es que tenemos lo que nos merecemos
PenyETA - 27/02/2015
Açò sembla una nota redactada pel nefast departament de comunicació

Sembla que als de Camí Nou (a la casta, no a la resta de fallers) se'ls veu la corretja amb la que els ha lligat Bastidas. Ara han de defensar el que han aconseguit després d'aguantar més de huit anys de toreig que els ha fet el PP. I clar, ara després de tot, els paguen mal i tard.
I per a més delicte, el que havia de ser un tracte baix de la taula, resulta que els de Compromís li ho descobreixen i denuncien que encara es més diners del que deien. Apanyats!!
Clar, que Bastidas ha fet una errada molt greu al deixar de torejar als de Camí Nou, ara que ja els havia pillat el funcionament. O tal volta no ho va poder impedir?
Recordem que l'eixida del regidor Candela de la comissió de Camí Nou va propiciar que els crítics afermançaren la seva 'presència' i criticaren que ja era hora de cobrar els favors després de tants anys aguantant.
La jugada per al PP, evidentment passava per pagar favors a parells i es quan una xarrada amb el propietari que casualment te relació amb una gran empresa alzirenya de fruits secs, podia acontentar a tots. A uns que guanyaven amb una transacció unes places de pàrquing molt millor valorades i una comissió que creia (erròniament) que per fi havien guanyat.
I ara ens trobem en el darrer acte de tota la trama de la falla, on han tornat a utilitzar als fallers de la comissió com a mercaderia. Enganyant i dient que ells es mereixen un local. Quan la denúncia sempre ha girat en torn a la transacció entre el canvi del local del ajuntament cedit a la falla i les places d'aparcament de la biblioteca.
Senyors responsables de Camí Nou i de la redacció d'aquesta nota. Feu-se un favor, netegeu la comissió de persones interessades i preocupeu-se només de la festa. Penseu en quina forma vos han utilitzat, també a vosaltres, com a ninots de falla. De la mateixa forma que ho fa el PP amb tots els alzirenys.
[]
julian - 28/02/2015
Esto es propio de la andalucia del siglo XIX. Cada vez que dicen humilde, me dan ganas de vomitar
No se yo - 28/02/2015
Tu dirección e-mail es incorrecta.
llesp - 28/02/2015
Realment en una llista de prioritats,cedir un local a una Associació cultural no és prioritat, ni política ni populisticament. S'ha fet una cessió a una Associació cultural,a una esteu segurs?Perquè a la Associació cultural Falla El Mercat també se li ha cedit un local a l'antiga parrilla però aixó no és populista, aixó no interessa perque no és una falla que ha tingut fallers que han sigut polítics. Ara bé,lo que deuríeu pensar és que tal volta en aquest cas,els partits polítics al igual que la resta de població que han entrar al "trapo",no han fet mal contra l partit que governa Alzira,sino contra una Comissió.Em sembla vergonyós que per part de Compromís o el PSOE,al igual que com tots vostés que esteu desacreditant a una Comissió per lluitar per les sues reclames.Ara, si a un altra Associació del tipus que siga se li cedeix un local també es fará tanta sang contra els seus membres?. O és que el cas de Camí-Nou és especia?l per què?
Segons digueu perque els seus responsables estàn lligats al PP.
Deurieu saber que en els últims anys l'Associació Cami-Nou s'ha netejat molt,és oberta a tots i a totes les mentalitats,conviveixen diferents generacions sense cap problema i amb mentalitat política i respecte a les falles molt variopinta.Això no vol dir,que no es lluite pels interessos d'un col·lectiu,sigui del tipus que sigui, ara que per a gusts colors.
Tinc clar que el populisme i la necessitat electoralista s'ha exercit per tots els colors.
Escriu una ferma votant de Mònica Oltra, el que no m'està quedant clar és si la senyora Pau i el senyor Aranda encarnen els valors del partit polític que representen,atacant a un col·lectiu crec que no.Feu opossició en aquest tema i en tots,però centrant-se en qui és certament l'enemic.En pense que els ciutadans siguen del col·lectiu que siguin,Cami-Nou,Mercat,UD Alzira... no ho són.
joan - 01/03/2015
llesp, estem parlant de 190.000 euros.De moment del casal para la falla del Mercat no se sap que costarà la reforma i si ho pagarà la falla o l´Ajuntament, però estem parlant d´un local que era de l´Ajuntament. Compromís en cap moment he vist que ataque a la falla, lo que ha fet es demanar explicacions a l´Ajuntament. Lo que no tinc clar que pinta la falla clavant-se enmig. Tu ho saps?
No desviemos - 01/03/2015
No desviemos el tema! Lo q esha claro es que se ha cedido un local por valor de 190.000 a gusto del consumidor, CaMi noU. Un local que tengo entenido que era propiedad de grefusa a más inri! No creo en ningún caso q los integrantes del partido q denuncia el caso estén culpando a la falla en cuestión están denunciando los gastos superfluos en tiempos de crisis y a donde van destinados. Los partidos políticos están para eso no? Para informar y denunciar públicamente las irregularidades q se cometen, o injusticias. en este caso hay primero una mentira por parte del ayuntamiento en cuestión del valor real del local y lo que nos ha supuesto a los alzirenyos después una denuncia por parte de un partido compromis que nos informa. Luego os quejáis porque la oposición no hace nada y para unos que hacen la q montan ciertas personas afines al pp. Y luego la falla susodicha que mejor se hubieran mantenido al margen hace una nota explicando su malestar porque se politiza y luego agradece y solo falta q le ponga una alfombra roja a la alcaldesa....quien politiza a quien? Quien denuncia irregularidades vengan de donde vengan? O quien cede o regala o compra un local a una falla en cuestión meses antes de la elecciones más duras q se presentan para el pp en nuestra ciudad?. Yo lo tengo muy claro.
caloret del verano - 01/03/2015
Vamos a ver Joan, no te hagas el ignorante tu crees que la reforma del casal para la Falla el Mercat, lo pagará la falla, me cuesta creerlo, lo mismo que el local para Junta Local Fallera, y ojo que estoy de acuerdo con la cesión de los 2 locales, QUE VALOR TIENEN LOS 2 locales, pues nada habrá que tasarlos por ver a que Falla le dan más, que más da señores siguen siendo del ayuntamiento y que puede disponer de ellos para cualquier acto que quieran realizar y que más da el propietario anterior, lo que esta claro es que el ayuntamiento no ha soltado ningún euro por dicho local, y los partidos `politicos vayan perocupandose de3 los altos salarios que ganan nuestro diputados en Madrid y Valencia, subvencionan el Gin Tonic, el menu del dia que pagan 3,55 euros, ayuda a la vivienda cunado tienen piso en Madrid y Valencia y dejen de meterse con otras cosas que a la mayoria de alzireños no da exactamento lo mismo.
Agur
rita - 02/03/2015
c. del verano, que als alzirenys ens dona lo mateix que es destinen 190.000 euros per a comprar un local per a regalar a una falla, en lloc de destinar els mateixos a un pla d´ocupació o ajuda als empresaris per a crear llocs de treball. Pues a la resta no se però per a mi es una indecència en aquestos temps en que estem.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal