Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.059 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
viernes, 6 de noviembre de 2009
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Falla Plaça Malva d’Alzira convoca un concurs de targetes de Nadal per als escolars

Els col•legis faran una selecció de 10 targetes per cada categoria per tal de fer factible l’exposició i les entregaran a la Casa de la Cultura fins el 27 de novembre


La Falla Plaça Malva d’Alzira, en col·laboración amb l’Ajuntament d’Alzira i + Visión, ha convocat el XVII concurs de targetes de Nadal. En este certamen podran participar tots els escolars que estudien en qualsevol centre de la ciutat que dibuixen qualsevol tema vinculat a les festes del Nadal.

 

Bases

- Podran participar tots els alumnes d’Educació Primària i Especial d’Alzira.

- Tema: els treballs hauran d’atenir-se a la temàtica d’aquest concurs. El Nadal.

- Tècnica i mida: les targetes hauran de ser originals, tindran la mida d’un foli i la tècnica serà lliure. El jurat tindrà en compte la creativitat, la qualitat plàstica i l’exprevissitat com a targeta de Nadal.

- Es presentarà una obra per autor o autora i s’hauran d’emplenar les dades que figuren al final de les bases: nom complet, adreça, telèfon, curs i col·legi al qual pertany. L’autor que no presente aquestes dades quedarà desqualificat.

 

Dates i lloc de presentació

Les targetes hauran de presentar-se fins el 27 de novembre de 2009, en la Casa de la Cultura d’Alzira (Centre d’Informació Juvenil), c/ Escoles Pies, 4, 46600 Alzira, en horari d’11 a 14 h i de 18 a 20:30 hores, de dilluns a divendres. Els col·legis faran una selecció de 10 targetes per cada categoria per tal de fer factible l’exposició.

 

Premis

Hi haurà 4 primers premis i 4 segons, a més d’un premi complementari per a tots els col·legis participants amb el nombre establert de targetes. Es convoquen les categories següents:

1ª.- Per a l’alumnat de 6é i 5é d’Educació Primària.

2ª.- Per a l’alumnat de 4t i 3r d’Educació Primària.

3ª.- Per a l’alumnat de 2n i 1r d’Educació Primària.

4ª.- Per a l’alumnat d’Educació Especial.

 

Jurat

Estarà format per, la regidora d’Educació, el professorat de l’Aula Municipal d’Arts Plàstiques, la directora de la Casa de la Cultura i una persona en representació de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva.

Els treballs s’exposaran a la Casa de la Cultura, del 2 al 13 de desembre de 2009. El veredicte del jurat i lliurament dels premis: es farà en acte públic, que tindrà lloc el dia 10 de desembre de 2009, a partir de les 20:00 hores a la Casa de la Cultura.

Les obres no premiades podran ser arreplegades a partir del dia 12 de gener de 2010 en el Departament d’Educació, carrer Tavernes, 1. Les obres no arreplegades en el termini d’un mes, quedaran en propietat de l’Ajuntament d’Alzira. Les targetes premiades passaran a ser propietat de la comissió organitzadora i s’utilitzaran per a felicitacions de Nadal del Departament d’Educació, del Centre d’Informació Juvenil o de qualsevol altre departament de l’Ajuntament d’Alzira que ho demane, per l’Associació Cultural Falla Plaça Malva o per +VISION ÒPTICA ALZIRA. Així mateix, es podran utilitzar per a qualsevol altra activitat, si es considera oportú.

                                                                                              Associació Cultural Falla Plaça Malva

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal