Lunes, 20 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.254 Año: 18 Noticias: 46.059 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.658
EL SEIS DOBLE
domingo, 3 de enero de 2010
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Ayuntamiento de Alzira concede a Espejos Sanchis la Insignia de Oro de la Ciudad

Actualment, a pesar de la crisi que ens afecta a tots i en especial al sector de la reforma i la construcció, té una plantilla de 52 persones


L’empresa, coneguda popularment com a Cristalería Sanchis, va ser fundada pels germans Joaquín i José Sanchis el novembre de 1959 i es va constituir com a societat limitada el 21 de setembre de 1980, l’u d’octubre d’eixe mateix any va començar les seues activitats com a tal. El senyor José Sanchis Canals (q.e.p.d.) va morir lamentablement al febrer de 2002.

El senyor Joaquín Sanchis Canals és actualment el president del Consell d’Administració d’Espejos Sanchis, S.L. i administrador mancomunat, junt amb els seus tres nebots, també administradors mancomunats i socis, el senyor José Manuel Sanchis Cordons, el senyor Bernardo Sanchis Cordons i el senyor Joaquín Sanchis Cordons.

Com qualsevol empresa familiar de l’època, els inicis d’Espejos Sanchis van ser molt modestos. El primer taller es va ubicar als baixos del seu domicili habitual i els germans Sanchis només comptaven amb una taula per a tallar vidre i uns pocs metres quadrats on emmagatzemaven les fulles de vidre. Estes instal·lacions només els permetia dedicar-se a fer xicotetes reparacions de cristalls trencats en cases particulars i en aparadors de  botigues i empreses.

Amb estos mitjans, només el treball, la voluntat i l’interés va fer progressar Espejos Sanchis. A poc a poc, el negoci va anar fent-se popular i conegut en la ciutat per la seua professionalitat.

Des dels anys seixanta fins a mitjans dels setanta es van establir en un nou magatzem més gran, situat al carrer Doctor Ferrán. Este nou domicili els va permetre dedicar-se a l’envidrament d’edificis, tant a Alzira com a ciutats limítrofs, i van arribar, fins i tot, a grans construccions de particulars i d’edificis oficials a València, a Alacant i la seua província i, inclús, a Eivissa.

Al 1974 els germans Sanchis van adquirir una parcel·la en la carretera d’Albalat, en la qual van edificar les naus on s’ubica actualment la seu social de l’empresa. El canvi d’orientació del negoci va motivar l’ampliació del negoci. La firma es va dedicar, a partir d’eixe moment, a fabricar espills i accessoris de vidre per a les sales de bany. Espejos Sanchis va fer un esforç inversor molt considerable ja que, no sols va haver d’invertir en l’edifici, sinó per l’adquisició de maquinària per a manipular i manufacturar el vidre.

Per descomptat, amb l’ampliació del negoci, la plantilla d’operaris va passar de ser-ne sis o set quan s’envidrava, a ser fins a 25 treballadors en la nova activitat.

De nou, el 1990, gràcies a l’espenta inversora i a l’esperit industrial de la família Sanchis, van escometre un nou desafiament al convertir-se en fabricants de mobles per a bany. Per a això, van llogar primer i després van adquirir, també en la carretera d’Albalat, una parcel·la que ocupa aproximadament uns 15.900 metres quadrats, dels quals 8.900 estan construïts. L’import del condicionament de les naus i la compra de maquinària nova es va acostar als 500 milions de les antigues pessetes.

Des d’aleshores fins a hui, hi ha hagut alts i baixos en el nombre d’empleats depenent, per descomptat, de l’activitat exigida per la demanda del mercat. En èpoques de gran activitat la plantilla va arribar a les 75 persones. Actualment, a pesar de la crisi que ens afecta a tots i en especial al sector de la reforma i la construcció, té una plantilla de 52 persones.

Els productes de la marca Sanchis es venen actualment en totes les províncies d’Espanya i en països com Portugal, França, Rússia i en gran part de la resta d’Europa. Compta amb una cartera de més de 2.500 clients.

Actualment, el senyor Joaquín Sanchis està jubilat però, a pesar d’això, tots els dies visita la fàbrica i, per descomptat, s’interessa pel desenvolupament de l’empresa participant en les decisions importants i ajudant a tots, gràcies a la gran experiència acumulada en la seua trajectòria.


 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal