Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.905 Fotografías: 108.893 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 19 de mayo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Raíz i Aspencat són els grups que encapçalaran el cartell del concert per a celebrar el 9 d’Octubre

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha tancat ja estos compromisos musicals



 


 


Des de l’Ajuntament d’Alzira es pretén convertir la celebració del dia del poble valencià en una cita obligada de la tardor a Alzira, la comarca i al nostre País. Per això, enguany comptarem amb dos dels grups valencians capdavanters a l’actualitat musical: La Raíz i Aspencat.

La Raíz es formà al 2003 i ja ha enregistrat quatre discos. Ha eixit de gira extensament durant el 2014 i 2015, en suport de l'últim àlbum, Así en el cielo como en la selva (2013), amb el qual ha aconseguit èxits rotunds arreu de la geografia valenciana, estatal i en les seues primeres incursions a festivals d'estiu a Europa. Concert a concert, festival a festival i ciutat a ciutat, La Raíz ha revolucionat el panorama musical independent de l'estat espanyol amb una sorprenent compenetració amb el públic i un còctel explosiu de força, ràbia, festa i protesta.

Aspencat, després de deu anys dalt dels escenaris i amb més de 500 concerts, torna amb el seu nou treball Tot és ara, un disc amb el qual la banda explora nous territoris entre el reggae, el dancehall i el dubstep. Aspencat actuarà al concert de celebració del 9 d’Octubre a Alzira, mantenint intactes les seues senyes d’identitat, les quals els han convertit en una de les bandes més reconegudes a tot arreu.

El concert se celebrarà el 8 d’octubre al Recinte Firal d’Alzira i, a banda d’estos grups, es comptarà amb alguna altra formació que completarà el cartell, cosa que es comunicarà al seu temps.

Les entrades es posen a la venda dijous 19 de maig per la vesprada a Instanticket.es, amb un llançament especial de les primeres 2.000 entrades a un preu de 7 €. La resta d’entrades, fins a completar la capacitat, seran a 9 € de manera anticipada i a 12 € si es compra el mateix dia del concert.

 
Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasVarias

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

josep - 19/05/2016
ole ole ole...como ha cambiado mi pueblo!!!!!
viejo - 19/05/2016
Lo siento pero sigo prefiriendo a Toni de l`Hostal.
Pere Peres - 19/05/2016
güelo pepero, el que tu preferesques o deixes de preferir ens bufa un ou, o els dos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal