Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segons CCOO, continua la desfeta del sistema sanitari públic a la Ribera a pesar del govern de “canvi”

"Hem vist com uns partits que es defineixen com defensors de la sanitat pública han continuat realitzant la política del PP"


  

Los mejores servicios y profesionales
Asesorías y gestorías en Alzira
Autoescuelas en Alzira
Inmobiliarias en Alzira
Moda y complementos en Alzira
Motor en Alzira. Talleres y concesionarios
Restaurantes, cafeterías y bares en Alzira
Seguros en Alzira
 

Desprès d´ un any de legislatura del govern del “canvi” podem dir que la frase que millor defineix les actuacions de la Conselleria de Sanitat al departament de Salut de la Ribera és la de "canviar perquè tot continue igual".

Tenim al govern de la Generalitat tres partits que es van comprometre en els seus programes electorals a acabar amb la privatització de la sanitat i revertir els Departaments de Salut gestionats per concessions administratives a la gestió directa i pública, i dos d'ells, Compromís i PSOE, van signar en aquest sentit un document a Alzira en un acte organitzat per la plataforma en defensa de la sanitat pública de la Ribera.

Però durant aquest any, hem vist que la Conselleria més enllà de bones intencions no ha fet passos decidits en aquest sentit, ni ha presentat un full de ruta de com van a realitzar el canvi.

Ben al contrari, sorprenentment hem vist com uns partits que es defineixen com defensors de la sanitat

pública han continuat realitzant la política del PP de desfeta de lo poc que queda ja del sistema sanitari públic a aquest departament, ja que el PSOE com a responsable de la Conselleria de Sanitat ha continuat amortitzant places públiques al departament de salut de la Ribera, amortització que no te cap justificació ja que no estan obligats per cap contracte, com va demostrar CCOO en una reunió amb la direcció de recursos humans i els serveis jurídics de Conselleria, com tampoc esta justificat que la Conselleria no pot treure les vacants de les places públiques a concurs, a trasllats i a resultes. Al contrari, tindria ja que planificar-se el retorn de totes les que s'han amortitzat aquests anys sols per decisió política del PP.

Per què a la secció sindical de CCOO tenim molt clar que totes les mesures per a afavorir l’expansió dels sistema de gestió privada i en contra del sistema sanitari públic a la Ribera s'han realitzat per la voluntat política del PP ja que era el seu model sanitari, i per les pressions de l'empresa que cada volta volia més control dels sistema sanitari. Com a voluntat política que és no entenem per què continuen fent el mateix PSOE, Compromís i Podemos.

Per un altre costat, el canvi tampoc ha arribat al control que tindria que realitzat el nou Comissionat sobre la gestió de l´empresa, ja que durant tot l'any en el departament de la Ribera l´empresa ha continuat no substituint el 100% al personal sanitari en baixes laborals, permisos i llicencies, i quan ha arribat l'estiu hem vist que han seguit amb la dinàmica d'aquests anys anteriors tant a l'hospital com a l´ Atenció Primària, a pesar de que la Conselleria de Sanitat ha enviat unes instruccions sobre la cobertura dels centres sanitaris en estiu, objectius que l´empresa que gestiona el departament de Salut de la Ribera dista molt de complir. Com exemple, segons les indicacions de la Conselleria de Sanitat en els casos de centres d’atenció primària amb recurs únic de professional sanitari (metge, infermeria,fisioterapeuta, matrona) es substituiran al 100%; en la Ribera no es així, ja que en alguns centres sanitaris les substitucions són nul·les en moltes categories professionals , i en altres (entre elles recursos únics) estan per sota del 50%.

En CCOO hem denunciant any darrere d´any que aquesta retallada encoberta de personal al departament de Salut de la Ribera, especialment a l´estiu, sols té com a finalitat augmentar el beneficis de l´ empresa a costa dels treballadors i dels usuaris.

Des de la Secció Sindical de CCOO al Departament de Salut de la Ribera vam denunciar aquesta situació i la desfeta de la sanitat pública al departament de la Ribera quan manava el PP i ho tornem a denunciar ara.

CCOO

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

yo - 25/07/2016
Prometer hasta meter, una vez metido................ Ya se sabe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Que ignorantes son algunas personas!!!!!!!!!!!!!1
Emilio - 25/07/2016
Me parece bien que reclamen. Pero hay que reconocer que estan haciendo cosas, lo que pueden con el sabotaje de Madrid con lo de la falta de financiación. Si el PP valenciano hubiera hecho sus deberes estos ultimos 20 años, otra cosa seria. Y no olvidemos que la pribatización la realizó el PP
Joan V - 25/07/2016
Según CCOO, se trata de que toda la gestión sanitaria sea de la Administración, y de que todos los trabajadores sean funcionarios.
Sin embargo, el Hospital de la Ribera tiene altos estándares de calidad y sale con nota muy alta en la valoración de los usuarios.
La gestión privada no implica peor servicio.
Aunque me temo que los intereses de CCOO no van por ahí
d' Alzira i plores - 26/07/2016
Joan, que part de lo que diu CCOO no has entès. Esta dient que deixen ja de desmantelar el sistema públic que existía abans de que el PP decidirà fer un regalet als amics i va privatitzar la sanitat amb l' excusa de no tenir diners per fer un hospital, i als 3 anys li va comprar a l empresa la inversió feta ja que les perdudes eren grans, i amb eixos diners l' empresa es va tornar a quedar la gestió a canvi de que li doblaren lo que cobrava per ciutadà. El mantenir els treballadors públics no estaba renyit en que l empresa tinguera els seus treballadors, però el PP volia que no quedara res públic. També diu CCOO que están subtituint per baix del 50%, que no contracten pediatres, on toquen dos sols han deixat uno, que un consultori de Cullera el tenen tancat per no contractar personal. Que la falta de contractació de personal de la empresa o estatutari per a cobrir vacances i baixes perjudica el servei que es dona als ciutadans, no fan falta estadistiques ni estudis, realitat sols hi ha una, no contracten per a tindre més beneficis. Quan es demostre amb números clars lo que costa la gestiò privada vorem que es més cara.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal